venovať sa zrejme nie je úplne vhodné slovo ale kedysi som celkom dosť kreslila, teraz tak občas. fotenie tiež trošičku. a chcem sa konečne naučiť hrať poriadne na klavíri, len zuš-ka ma neláka tak neviem, ako to vyriešim
Maľovanie♥ a kreslenie profesionálne. Fotografovanie neprofesionálne. Kedysi som sa profesonálne venovala divadlu a rozmýšľam, že sa k nemu opäť vrátim. Počítačová grafika, klavír, film, literatúra a tanec vo voľnom čase. A tiež píšem -blogy, básne, príbehy, dúfam, že časom aj knihy. Btw, perfektná anketa
výtvarnému keď mám chuť, spievam keď sa dá (na skúškach, doma, zriedkavo koncerty), aj som tancovala, aj hrám na gitare, aj na bicie by som chcela ... ale nič neviem až tak poriadne
Škoda, že tam nie je možnosť "viacero z toho"... inak hrám na niekoľkých hudobných nástrojoch (obstojne na priečnu a zobcovú flautu, pomenej na klarinet a saxofón, ešte pomenej, respektíve málo na klavír, gitaru a bubny), zo spevu mám aj absolvák druhého stupňa na ZUŠke, to ma veľmi bavilo, trochu aj píšem (i keď v poslednom čase naozaj už iba tak nehodnotne blogovo).
Ale celé to beriem samozrejme ako hobby, takže nejakým veľkým umením by som to určite nenazývala.
Spevu profesionálne, je to moje naj hobby a venujem sa mu už celkom dlho Popritom trošku hrkám na nejaké tie perkusie.
Ďalej maľovanie a kreslenie, tiež PC grafika, strih...veľmi ma bavilo maľovanie obrazov v pop-artovom štýle, alebo abstrakcia...tiež som milovala modelovanie (toto som študovala).
Tanec ma veľmi baví, mám základy zo spoločenských tancov (cha-cha, mambo, rumba, jive, valčík, waltz, polka...mama učila spoločenské tance , tiež z brušných tancov. Neobsedím pri dobrej hudbe.
Fotenie len tak amatérsky. (Maturitnú prácu som síce fotila, ale to nie je také umelecké fotenie...to je trošku o niečom inom
Tiež píšem básne(hlavne slovensky, ale aj anglicky) a texty(anglicky), ku ktorým som aj skladala hudbu, keď som bola v kapele s vlastnou tvorbou...
skladám hudbu, občas píšem (poviedky, básničky, texty, chcel by som knihu/y), nesmelo a zatiaľ teoreticky rýpem do gamedesignu, občas rýpem do grafiky, ale to nie ani na úrovni ktorá by sa dala nazvať začiatočníckou.
Pokusam sa o knihu, hram s kapelou, sem-tam nieco nakreslim, ale to nikomu neukazem, lebo by moje "umenie" ludia nepochopili A poslednom case som sa odhodlal aj na nejake texty, ale vsetko po anglicky
V chovateľstve som už dávno takpovediac profesionál , Ďalej sa venujem chcem byť profi v tanci - hip hop a break dance, spev - rap, posilovanie, gymnastika, parkour, bojové umenie - karate. Podľa rodičov ešte vraj pekne kreslím a vytvárm z hliny sochy. Taktiež som kedysi hrávala futbal.
Baví ma ešte veľmi veľa vecí - som universal človek. Inak to, že sa venujem viacerým veciam neznamená, že som v nich priemerná. Asi mám taký dar, že dokážem všetko čo si zaumienim vždy na 1 aj s hviedzičkou. Nechcem sa chvastať ale hovoriť pravdu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
67 komentov
..kvak..
+ za umenie povazujem aj literarnu cinnost, hoci ja som vo vsetkom vymenovanom len primerny amater
proste ja sa všade pchám a i tak nič neviem
peace!
milujem svoj život.
ja píšem... vlastne písala som kedysi
Ale celé to beriem samozrejme ako hobby, takže nejakým veľkým umením by som to určite nenazývala.
Symfónia duší
Báseň vyrozprávaná očami
(môj naj) Maľba pocitmi
ASI DACO TAKETO
Ďalej maľovanie a kreslenie, tiež PC grafika, strih...veľmi ma bavilo maľovanie obrazov v pop-artovom štýle, alebo abstrakcia...tiež som milovala modelovanie (toto som študovala).
Tanec ma veľmi baví, mám základy zo spoločenských tancov (cha-cha, mambo, rumba, jive, valčík, waltz, polka...mama učila spoločenské tance , tiež z brušných tancov. Neobsedím pri dobrej hudbe.
Fotenie len tak amatérsky. (Maturitnú prácu som síce fotila, ale to nie je také umelecké fotenie...to je trošku o niečom inom
Tiež píšem básne(hlavne slovensky, ale aj anglicky) a texty(anglicky), ku ktorým som aj skladala hudbu, keď som bola v kapele s vlastnou tvorbou...
Kde je v možnostiach písanie? Slová sú rovnaký nástroj na umenie ako štetec či struna
občas spievam v sprche,
chcela by som sa naučiť fotografovať...
Baví ma ešte veľmi veľa vecí - som universal človek. Inak to, že sa venujem viacerým veciam neznamená, že som v nich priemerná. Asi mám taký dar, že dokážem všetko čo si zaumienim vždy na 1 aj s hviedzičkou. Nechcem sa chvastať ale hovoriť pravdu