myslím, že keby som sem hodila fotky každého z mojich ex, alebo tých čo sa mi páčili nenájdeme nič spoločné....proste nemám nejaký typ, zvyčajne ma osloví niečo, oči, úsmev, správanie, slová, sny a tak ďalej
dlhovlasy ma strasne pritahuju ....ale to su vacsinou metlaci co sa obliekaju do cierneho...(aj ked aj ja som metlacka len sa tak neobliekam) a vacsina takych si vsimne zensku ich typu
akože podľa výzoru? ...tak bloňďáci, modré oči....ale vôbec sa na tom nezakladám...i keď poslední moji dvaja partneri popisu zodpovedali ...ale mala som už aj hnedovlasého s hnedýma očama ....á sa mi páčia dlhšie vlasy...........ale ono to dosť závisí ...
dlhsie tmave vlasy, zahadne velke hnede oci, skodoradostny usmev, nenapadna postava, ale za to vyrazny cierny styl. Povaha by mala byt kruta a mal by byt filozoficky naladeni...
na vyzore nezáleži ,zaleží ake je vnútro..hlavne aby bol inteligentny ,nefajčiar a aby mal aspoň niečo v tej hlave a neznášam vulgarnych chalanov ktorí fajčia pijú a nenávidím sukničkárov..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
len je o pol roka mladší odomňa...
V praxi zásadne modrookí blonďáci.
čo sa výzoru týka, tak omdlievam z hnedých očí a tmavých dlhších vlasov. Mal by byť chudý (ale nie veľmi) a musí byť vyšší ako ja.
povahovo sa mi páčia vtipní, blázniví, urečnení, nekonfliktní, trpezliví a úprimní. a už ma nič nenapadá.