ale keby som toho človeka mala naozaj rada, tak mu poradím kožného, prípadne ho tam dotrepem a poviem si "to sa dá do poriadku" D veď puberta. každý si tým prejde.
Ale zase je rozdiel medzi akné a medzi vyrážkami v puberte
Akné sa mi vyslovene hnusí. Je mi jasné, že za to tí ľudia nemôžu, ale proste nepremôžem sa. Keby som ho mala ja, tak fakt neviem čo so sebou robím, ale vďakabohu ho nemám.
Vyrážky, samozrejme, tiež nie sú trikrát sympatické, ale sú normálne a nevadia mi, vadia mi len na sebe, ale to už je našťastie skoro za mnou.
ak by som toho človeka mal naozaj rád tak by mi to ani moc neprekážalo inak akné sa mi docela hnusí ale záleží aj od toho že či má veľa jebákov alebo málo inak pohoda
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
ale keby som toho človeka mala naozaj rada, tak mu poradím kožného, prípadne ho tam dotrepem a poviem si "to sa dá do poriadku" D veď puberta. každý si tým prejde.
a @12 .... ako ozaj vy si myslíte že na kožnom spravia čáry máry či čo? Bola som tam a vôbec mi nepomohli
Akné sa mi vyslovene hnusí. Je mi jasné, že za to tí ľudia nemôžu, ale proste nepremôžem sa. Keby som ho mala ja, tak fakt neviem čo so sebou robím, ale vďakabohu ho nemám.
Vyrážky, samozrejme, tiež nie sú trikrát sympatické, ale sú normálne a nevadia mi, vadia mi len na sebe, ale to už je našťastie skoro za mnou.
A na kožnom nerobia zázraky. Ja som tam chodila 4 roky a len sa mi to šírilo ďalej.