Čaute baby, hcem sa vás opýtat či ste už použivali aknecolor. Hcela bysom ho vyskúšat, doteraz som používala make up. Kamoška ho používa na celú tvár a má ju krásnu.. Vyskúšat-nevyskúšat? poradte prosim, mám zmiešanú plet
nedávaj si to pre kristove nohy na celý ksicht .. lol to je liek a má sa používať IBA na vyrážky.. tá tvoja kamoška určite nemá super pleť vďaka acnecoloru.. radšej si kúp zinok a výsledok uvidíš po 2 mesiacoch.. ani make-up nebudeš potrebovať
ja som kedysi používala dosř dlho normálne ako make up a vpohode, ale nezdalo sa mi, že by mi to nejako vyliečil.. ja som totiž najprv ani neverdela, že to liečiť má ale hrozne smrdí a dosť farbí, inak mi príde ako klasický dobre krycí make up
Nech si vraví každý kto chce je úžatsný krásne kryje a mne pleť absolútne nepoškodil moja segra má 23 rokov používa ho niečo cez 5 rokov pleťi vôbec neškodí používa ho pod make-up ako ja veľmi jej vyhovuje ako aj mne ale vyber si spravne dotien aj som si zobrala tmavy a som hrozne orandzova musim kupit svetly :/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
.... teraz naozaj neviem prečo som ho tak dlho používala