u nich doma..asi po mesiaci chodenia..bol som rano u lekarky, isiel som potom za frajerkou do nich, a bolo to..nejak som sa ani nezoznamoval vobec..s jej mamou som si aj pisaval cez fb a podobne, cize..ziadne ceremonie okolo toho
U nás boli vtedy trhy a dohodli sme sa s priateľom že tam pôjdeme, ale on mi nepovedal že idú aj jeho rodičia...tak sme tam boli s nimi a potom sme boli v reštike na večeri
Boli sme u neho doma, rodičov mal na návšteve a keď prišli tak mamka sa len prišla pozdraviť a otec nadratý najprv predom upozornil že je pod vplyvom omamných látok a potom robil výsluch
Asi po troch mesiacoch som šla na predĺžený víkend k nemu domov, kedže býva 250 km od môjho bydliska. Som sa hanbila ako kôň, ale keď som zistila, že jehu mam je väčší blázon ako ja, bolo všetko v poriadku. A odvtedy pravidelne, zlatý, obaja.
To bolo tak..ze jeho ocino po 3 mesiacoch nasho vztahu ma prisiel pozriet na prax skolsku co som akuurat robila v jednej restauracii, ze ked ma frajer este nedoniesol domov, ze prisiel sam, ale to sme sa rozpravali tak 5 minut, a robila som v kuchyni, bola som rozmazana, spinava, uplakana od cibule, no proste krasa a maminu este nepoznam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
ty co mas stale s rodicmi partnerov