No čo ti ja poviem ? Najprv sa musíš o to zaslužiť!!!Musíš sa mužovi bezhlavo oddať!!A on tiež tebe!! Už keď je "ruka v rukáve" tak nebrzdi
ale pracuj a on tiež !!! Ale nemysli si že to len tak čary mary fuk príde
musíš sa veľa učiť !!! Niektorí aj rok sa učia a nič !!! To ti potom v pupuli pekne zatiká!!!Uvolňuju sa ti tam tekutiny ktoré chránia mužské spermie aby si otehotnela a to je ten orgazmus. Ale keď nechceš otehotnieť ani o tom nesnívaj !!! Alebo snívaj si o čom chceš!!!
Ale na to vždy musia byť dvaja a zaručený partner, a keď ste to už nadhryzli viac o tom nie je čo debatovať !!!!
nespomievajte sa jej... mnoho zien zisti, co je to orgazmus (zazije ho) az po 30-ke, alebo, jak napisala ona, ho nezazije vobec, takze na tom, ze to nevie, nie je az tak vela divneho...
ach to je tiez otazka, , ked to prijde, urcite to spoznas, ( byvala stuhla, az ma rozlamala skoro ), ale potrebujes aj sikovneho chlapa ci pomocku na to,
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
ale pracuj a on tiež !!! Ale nemysli si že to len tak čary mary fuk príde
musíš sa veľa učiť !!! Niektorí aj rok sa učia a nič !!! To ti potom v pupuli pekne zatiká!!!Uvolňuju sa ti tam tekutiny ktoré chránia mužské spermie aby si otehotnela a to je ten orgazmus. Ale keď nechceš otehotnieť ani o tom nesnívaj !!! Alebo snívaj si o čom chceš!!!
Ale na to vždy musia byť dvaja a zaručený partner, a keď ste to už nadhryzli viac o tom nie je čo debatovať !!!!
Zlepšili ste mi večer s tými komenármi !