Čaute veľa ľudí nevie ako zarobiť neake peniaze vo svojom voľnom čase , a ja som bol taktiež taký . Bludil som po nete na rôzne klikačky a neviem čo to bolo však strata času tak mi ostavalo len makať na stavbe kedže môj obor bol nežiadaný . Raz mi môj ve
stači poslaš tsku vysvetlim poradim x) verejne otom nebudem pisať každý ma svoje uvažovanie , kludne vam dodam aj doklady otom ako sa da zarabať , ako povedala obliviate nič nieje zadarmo ani toto neni zadarmo , musite sa pravidelne vzdelavať a veriť v dokonaly koniec a uspech sa dostavy nech sa dari ...
Zadarmo zarobiť myslene , zadarmo bez použitia finančných prostriedkov , Jasne že preto musiš niečo urobiť nato však ale mojim spôsobom nepotrebuješ žiadny (tvoj) bankroll .
Ja sa riadim v živote pravidlom lepšie skušať než potom plakať aky mam ťažký život , každy deň do prace a robiť tie iste veci , toto neni život premňa ďakujem , nech sa dari ...
Regneš sa na : » cs.pokerstrategy.com/#u3CFGC... , a postupuješ podľa predpisaneho návodu . Dostaneš 50 dolarov (ZADARMO) a hraš ( ak sa nato dáš radim ti čitať navody na tejto stranke , su to návody v ďaka ktorým sa staneš profitabilny a nezaradiš sa do skupiny ľudi ktorý to hraju ako ruletu , čiže neprofitabilne stratovo . Možno neveriš že ti daju zadarmo peniaze , tiež som tomu neveril len ma ktomu dotiahol kamarat ktoreho poznam , a však keď neskusiš nezistiš x) a radim ti skusiť , okrem pokru sa tam da hrať aj ruleta a podobne to však ja nedoporučujem , ale možno budeš mať štastie nič zato nedaš , ja to môžem len doporučiť . Každopadne prajem veľa uspechov v pripade že by si to skusil daj vediet v pripade neakych problemov rad pomožem nech sa ti dari ahoj ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
že sa ani nečudujem
nezabudni, že každý príjem nad určitú čiastku musí byť riadne zdanený a s tým sa spája už množstvo povinností
Ja sa riadim v živote pravidlom lepšie skušať než potom plakať aky mam ťažký život , každy deň do prace a robiť tie iste veci , toto neni život premňa ďakujem , nech sa dari ...
www . socialmez . com
30 - 3000€ Mesacne.
a byt kazdy mesac v minuse 2970e ? ne diky