1. Môžete si cez pracovné dni čokoľvek vybaviť
2. Robíte v kuse len 2-3 dni, medzi tým máte vzdy 2-3 dni voľno
3. Keď si vezmete v krátky týždeň dovolenku, máte 7 dní voľna naraz
3. Tie 4 hodiny naviac to už nejako vydržíte, ale aspoň sa nemusíte každý deň trepať do prace a z prace
mam home-office, čim neriešim cestovanie a neriešim ani presnu hodinu, v ktoru začnem pracovať
nevyhovoval by mi dlhy tyždeň jednak preto, že by mi za 12 hod odpalilo mozog (mam čo robiť 8) a jednak preto, že by som tych niekoľko 12hodinoviek potom vkuse dospavala a odpalila ďalši deň vyhorena
zamlada som robila krátky/dlhý a mala som pocit, že počas dlhého týždňa v podstate len pracujem a počas krátkeho týždňa sa v podstate len spamätávam z toho, že som predošlý odrobila 60 hodín a na nič iné som nemala pomyslenie
teraz mám klasický 40h pracovný týždeň v hybridnom režime, časom by som chcela skrátiť buď na 4 dni to týždňa alebo 6h 5 dní v týždni, uvidíme.
na 💩 je to že počas pracovneho dňa človek zabije v práci 12 hodín .. je to strašne veľa .. ale aj napriek tomu by som si vybral asi krátky dlhý týždeň .. robil som tak približne 2 roky a bolo to super, každú chvilu voľný deň a cez krátky týždeň si človek mohol robiť stále predĺžené víkendy atď .. dnes som si už ako tak zvykol na. pondelok - piatok režim, ale ak mám porovnať max tri dni za sebou práce a 5 dní práce a len dva dni voľno, tak stále volím krátky dlhý
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Po, Ut, Pia, So, Ne - práca
St, Št - voľno
Krátky týždeň
St, Št - práca
Po, Ut, Pia, So, Ne - voľno
1. Môžete si cez pracovné dni čokoľvek vybaviť
2. Robíte v kuse len 2-3 dni, medzi tým máte vzdy 2-3 dni voľno
3. Keď si vezmete v krátky týždeň dovolenku, máte 7 dní voľna naraz
3. Tie 4 hodiny naviac to už nejako vydržíte, ale aspoň sa nemusíte každý deň trepať do prace a z prace
Tak aj robím
nevyhovoval by mi dlhy tyždeň jednak preto, že by mi za 12 hod odpalilo mozog (mam čo robiť 8) a jednak preto, že by som tych niekoľko 12hodinoviek potom vkuse dospavala a odpalila ďalši deň vyhorena
teraz mám klasický 40h pracovný týždeň v hybridnom režime, časom by som chcela skrátiť buď na 4 dni to týždňa alebo 6h 5 dní v týždni, uvidíme.