Nepoznam susedov ani po mene, tak urcite by som za nich neplatila ich baliky. Mozno u rodicov jednej susedke by som to zobrala, ale tu poznam od narodenia, su s mamou kamosky, kopu veci si navzajom vybavuju, cize tam nemam problem. Ale na mojej sucasnej adrese urcite nie.
Ak by ma o to nepoziadal a nedal by mi peniaze popredu tak absolutne nie. Mala by som s tym asi problem aj keby sa nic neplatilo. Ak o tom dopredu neviem, nie som s nim dohodnuta, tak proste nie.
Jaj, som nepozorná a nejako som vytesnila z otázky „na dobierku“. To nie.
Ale pár rokov dozadu sa mi stalo, že volal kuriér, že mi nesie niečo na dobierku v hodnote nejakých 32€. Ja som nevedela, čo to je, ani nikto koho poznám a dodnes to je záhadou. Bežne si spomeniem niekedy neskôr, ale toto nič. A nikto sa nehlásil...
Pardon za nevyžiadaný príbeh bez pointy, ktorý nie je ani vtipný, ani poučný...
Jaj, som nečítala prvý koment - ak by ma o to vopred nepožiadal, tak nie. Lebo to môže byť nejaká habaďúra ako pamätné medaily, bambusové ponožky alebo neviem čo. Ak by došiel kuriér a sused z bytu od nás naproti alebo z bytu nad nami by mi zavolal, nech to zaplatím a prevezmem, tak by som to zaplatila, lebo máme dobré vzťahy. Ak by mi hocijaký sused dal vopred na to peniaze a poprosil o prevzatie, tak s tým nemám problém (jedine ten, že s malým dieťaťom je to trošku ťažšie len tak kedykoľvek zbehnúť dole po balík). Preto uctievam balíkoboxy a zásielkovne.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
prevzali by ste mu balík dopredu?
Ale pár rokov dozadu sa mi stalo, že volal kuriér, že mi nesie niečo na dobierku v hodnote nejakých 32€. Ja som nevedela, čo to je, ani nikto koho poznám a dodnes to je záhadou. Bežne si spomeniem niekedy neskôr, ale toto nič. A nikto sa nehlásil...
Pardon za nevyžiadaný príbeh bez pointy, ktorý nie je ani vtipný, ani poučný...
babka tak dnes prebrala susede ktorá bola v obchode, ale tak na dedine kde majú susedia dobré vzťahy je to asi iné než v meste