Snažím sa mobil používať tak málo ako sa len dá. Hentie hnusné asexuálne iphone hodinky pre moderného človeka 21. storočia by som nenosil ani keby ich dostanem zadarmo.
ja nosím sexy japonské 30 ročné analógové strieborno zlaté hodinky značky Seiko, ktoré mi dal môj papá, teda vlastne nedal, zobral som mu ich. A tými sa platiť nedá. A to je dobre.
No hento čo chodí v reklame na M Bank tuším, čo hovorí tá “myslela som že niekoho máš?!”, lebo mal ten prsteň, hotová obrúčka ten platobný prsteň, tak to už je aká somarina s celým tým prsteňom ako aj s celou tou reklamou. Jasné, budem chodiť s nejakým hračkárskym plastovým prsteňom, aby som zaplatil, už ma vidia, už by som bol im tam prvý!
@r4ptor@7 onoho času banka odo mňa požadovala platiť kartou, aby mi dala hypo...
Po mesiaci sa "banka" (žena v banke) zhrozila a hypo som nedostal
Zmenil som banku, kde im nevadilo, že väčšinu peňazí míňam na zbrane a strelivo. Banka podporuje šport
@azizi@15 ono to bolo takto.
Chcel som hypo v najväčšej banke na SR, taká tá všade v Európe, majú ju v ČR, DE...
Chceli odo mňa, aby som nevybral väčšinu výplaty a neplatil hotovosťou, ale dva mesiace platil kartou.
Po dvoch mesiacoch zistili, že polovicu svojho príjmu dávam na zbrane a muníciu.
Banka ma považovala za hrozbu.
Presunul som sa do inej banky.
Tam bola moja prvá otázka
"A vadí, že veľkú časť peňazí dávam na zbrane a strelivo?"
Pani sa zarazila a pýtala
" Z čoho strieľate a prečo?"
"Som športový strelec a reprezentant SR...."
Odpoveď bola jasná, smiala sa
"My síce nie sme SLSP, nie sme sponzorom Slovenskej streleckej asociácie, ale ak by ste dali dobrý plán, vieme vás dokonca sponzorsky podporiť v klube!"
Ja som sa rozrehotal, že sa to v banke ozývalo
"Práve zo SLSP odchádzam, lebo mi, ako strelcovi odmietli dať hypo, lebo som rizikový"
Teda áno, banka si vie a môže sledovať tranzakcie.
@hovado@16 Tak to nemyslíš vážne. To mi príde ako totálne svinstvo. Podľa mňa taká informácia by mala byť čisto súkromná. Jedine v nejakých nevyhnutných prípadoch by k tomu mali mať prístup. Úplne ma to šokovalo. Ja práveže platím výhradne iba kartou. Hotovosť len ak sa fakt inak nedá. A... Mám práve SLSP :/ Ale ak som to dobre pochopila, do týchto údajov bežne nahliadaju asi všetky banky.
Neznášam aplikácie, milion preverovaní aj telefony. Je to peklo. Karta je omnoho pohodlnejšia a menšia než mobil. Aj tak pri sebe musí mať minimálne vodičák a občiansky takže jedna dalšia ani nie 1mm hrubá karta mi určite nevadí.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Po mesiaci sa "banka" (žena v banke) zhrozila a hypo som nedostal
Zmenil som banku, kde im nevadilo, že väčšinu peňazí míňam na zbrane a strelivo. Banka podporuje šport
Chcel som hypo v najväčšej banke na SR, taká tá všade v Európe, majú ju v ČR, DE...
Chceli odo mňa, aby som nevybral väčšinu výplaty a neplatil hotovosťou, ale dva mesiace platil kartou.
Po dvoch mesiacoch zistili, že polovicu svojho príjmu dávam na zbrane a muníciu.
Banka ma považovala za hrozbu.
Presunul som sa do inej banky.
Tam bola moja prvá otázka
"A vadí, že veľkú časť peňazí dávam na zbrane a strelivo?"
Pani sa zarazila a pýtala
" Z čoho strieľate a prečo?"
"Som športový strelec a reprezentant SR...."
Odpoveď bola jasná, smiala sa
"My síce nie sme SLSP, nie sme sponzorom Slovenskej streleckej asociácie, ale ak by ste dali dobrý plán, vieme vás dokonca sponzorsky podporiť v klube!"
Ja som sa rozrehotal, že sa to v banke ozývalo
"Práve zo SLSP odchádzam, lebo mi, ako strelcovi odmietli dať hypo, lebo som rizikový"
Teda áno, banka si vie a môže sledovať tranzakcie.
Hotovosť je super, je anonymná...