z tých 18 holiek tam imo nie je ani jedna, ktorá by sa objektívne dala nazvať kurvou viaceré sa tam prezentovali ako jednoduchšie, ale ako ľahká sa tam nechovala žiadna.
naopak ten Tomáš sa tam počas piatich týždnov natáčania vykusoval asi s piatimi rôznymi ženami, čo je potom on?
a sledujem to preto, že milujem bizár, mám náročné obdobie a rada si medzi prácou a skúškami doprajem jednoduchšiu zábavu.
Nevidím rozdiel medzi týmto a blbostami typu Bučkovci, individuami z moja mama varí lepšie ako tvoja, Martinkou z Turca etc... Popravde sam som lahsie nez tie novodobe cirkusove freakshow, kde sa pravidelne ponižovali ľudia s nižším intelektom a neraz aj deti pre nejaku sledovanost, zvladol sledovat "love island", kde bolo prostitútov plny ostrov a čas im spestrovali súťaže v prostituovaní sa.
tie zeny tam su trapne a kurvy a ked vidim obecenstvo, ktore to tu sleduje tak ma to ani neprekvapuje, kedze prave tieto dievcence odtialto povazujem aj mentalne jednoduchsie
Pozerame to aj s muzom a hadame sa, ktora zena sa nam paci viac myslim, ze to niektori zbytocne prezivate, vsak je to taka trapnost, ktoru si clovek zapne po tazkom tyzdni, kedy fakt uz nechce premyslat, len sa zabavit.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
Nerobim/nepozeram a nevysmievam sa ludom, ktori robia nieco co mna vobec nezaujima.
naopak ten Tomáš sa tam počas piatich týždnov natáčania vykusoval asi s piatimi rôznymi ženami, čo je potom on?
a sledujem to preto, že milujem bizár, mám náročné obdobie a rada si medzi prácou a skúškami doprajem jednoduchšiu zábavu.