1.apríla 2011 som šla na autobuse a išiel aj on. Dávali sme na seba pohľady a zamilovali sme sa. Večer sme sa stretli a začali sme spolu chodiť. Milovali sme sa. Boli sme spolu šťastný, bol pre mňa všetko, on má držal pri živote. Boli sme spolu 11 mesiaco
na to že máš 15 rokov, byť tvojou materou alebo fotrom, dostaneš pár faciek, mala by si sa venovať asi škole a nie riešiť vzťahy s nejakým debilom čo nevie čo chce a ešte je v tom aj sex, v tvojich rokoch prepáč, ale mi pripomínaš kurtizánku
pocuj dievca, kasli na neho, ak mate byt spolu tak budete, osud zariadi ak nie tak nie sorry je mi luto sustred sa na buducnost, na skolu, kasli na picoviny
ak to myslis vazne, kasli na to, nema to vyznam a cim skor si to uvedomis, tym lepsie xD
nepatrite k sebe a nemiluje ta, inak by s tebou bol, navyse nevie so vlastne chce. vies, ze nezrele ovocie nie je chutne? zahod ho!
inac uvedomujes si, ze on podvadza svoju frajerku? fakt by si chcela byt s niekym, takym? das sa s nim zas dokopy a on si o par dni rozmysli, ze predsa len ma radsej tu druhu alebo aj inu novu a bude podvadzat aj teba, to by sa ti pacilo?
si len s prepacenim hlupo naivna a slepo naviazana. neboj, potrva to dlho a bude to bolioet no casom z toho hadam vyrasties a najdes si niekoho, s kym budes stastna.
Obaja tak nádherne neviete, čo chcete, že by ste jednoznačne mali byť spolu, jednak na základe tejto vašej spoločnej vlastnosti, ktorá vás musí zbližovať a navyše aj z dôvodu, aby vo vzťahu s vami nemuseli trpieť iní ľudia.
@32 síce v tom bol sex. Ale je to tým, že ste hlúpe, sprosté detiská hrajúce sa na dospelákov a hráte sa nato, že máte dospelé vzťahy, ale neriešite to, že budete spolu bývať, ako vyžijete z posledných 100eur , čo budete mať týždeň do výplaty, a viete o živote veľké hovno.
To, že on chce inú a je s tebou je len znak puberty a detskej hlúposti. Nikto ešte nebol v 15 rokoch zamilovaný aby povedal, že !sme si súdení" a je jediný... bude kopa ďalších. A na tvojom mieste by som ten sex miernila... budeš mať v dospelosti problémy s povesťou
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
mna tu z tychto for uz asi seriozne jebne
..jeb na to prosim ta,jeb na to
hej bežne šoferujem autobusy
ona:"Si na mne závislý ? "
on: "Nie ale pichol by som si"
(aj pre nho si ako droga a vykasli sa na nho )
a nebudem tu už písať dalšie,,
"Na druhý deň šiel s ňou ku zubárke. Zažil s ňou pekný deň."
ma dostalo
a k teme..kasli na neho..ak podjebava svoju frajerku tak aku budes mat ty ustotu,ze nepodjebe aj teba ak budete zase spolu chodit..
nepatrite k sebe a nemiluje ta, inak by s tebou bol, navyse nevie so vlastne chce. vies, ze nezrele ovocie nie je chutne? zahod ho!
inac uvedomujes si, ze on podvadza svoju frajerku? fakt by si chcela byt s niekym, takym? das sa s nim zas dokopy a on si o par dni rozmysli, ze predsa len ma radsej tu druhu alebo aj inu novu a bude podvadzat aj teba, to by sa ti pacilo?
si len s prepacenim hlupo naivna a slepo naviazana. neboj, potrva to dlho a bude to bolioet no casom z toho hadam vyrasties a najdes si niekoho, s kym budes stastna.
Prepáč, ďalej nečítam. Je to vážne celé prvoaprílové
Prepáč.. ale to je detská láska. Detská láska.
To, že on chce inú a je s tebou je len znak puberty a detskej hlúposti. Nikto ešte nebol v 15 rokoch zamilovaný aby povedal, že !sme si súdení" a je jediný... bude kopa ďalších. A na tvojom mieste by som ten sex miernila... budeš mať v dospelosti problémy s povesťou
Proste sa naňho vykašli a hotovo.
- 15 rokov
- prvého apríla
kľúčové slová, ktoré ma odradili od čítania