kamili0 .. NASTASTIE som tam nebol ... nemam rad konkurenciu v chrapani vsak beruska si pri mne uzila toho chrapania zo soboty na nedelu viac nez dost.
hmm 9 ludi ? tak no co uz myslim ze na prvy krat to nie je zly vykon ale urcite ze cim viac ludi tym lepsie predstavte si ze by ste sli na diskoteku a tam by bolo 9 ludi no bavilo by vas to ? alebo oslavovat silvestra a vonku by bolo az 9 ludi ake by to malo potom grady ? ale urcite vam bolo fajn
Wewo, trošken logiky...načo sa asi prihlasovalo a peniaze uhradzovali dostatočne skôr pred termínom...hmm??..aby tomáš vedel cca presne kolkí dojdú, kolko ma toho nakúpiť a podobne...néé??=DD
ale "uzasni" rodicia mojej kamosky jej tam nedovolili ist, lebo je vraj, citujem "este prilis mlada na flakanie sa bez poriadneho dozoru" a mna tam mama nechcela pustit samu
a keby to bolo pocas prazdnin by isto doslo ooovela viac ludi len nvim naco sa to tu riesi ked sa s tym uz nic nespravi ted ved nabuduce (ak dake bude..ale sak hadam hej) dojde uuurcite viacej ludi a podla mna aj tak im menej tym lepsie bo kazdeho aspon sa da spoznat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
Si o veľa prišiel.
Ja som to počúval celú noc Špica zvuk...
mozno nabuduce
Takže zadaj do google a sleduj kde sa v dobe Birdz Festu vyskytovalo pomerne dosť Birdzákov (vrátane mňa )
Inak ako som predvídal..´´mega úspech to nebudee´´..
CHCEME BLOG, ktorý nadaný sa ho odhodlá napísať?
ale "uzasni" rodicia mojej kamosky jej tam nedovolili ist, lebo je vraj, citujem "este prilis mlada na flakanie sa bez poriadneho dozoru" a mna tam mama nechcela pustit samu