Je to hovadina ako väčšina sviatkov prebraných zo západu nikdy nič také oslavovať nebudem veď predsa nemusím mať na to deň aby som si vážil milovanú osobu alebo jej niečo daroval to môžu robiť len idioti. Ja si milovanú osobu vážim celý rok aj ju obdarujem kedykoľvek a nebudem predsa čakať na Valentína jak malé decko na sviatky že niečo dostanem ako je to u väčšiny dnešných ľudí. Ja si osobne myslím že tu nejde vôbec o to o čo by malo ísť podobne ako je to aj počas Vianoc. Proste dneska ľudia len vnímajú nejaký sviatok že niečo dostanú ale nie čo je jeho hlavnou úlohou.
a ak by bola otázka koncipovaná ako bežná otázka na moje zajtrajšie plány, tak budem to tráviť s jazykovedou a latinou... a možno aby sa nepovedalo, zopáknem si moju milovanú fínčinu
@nicmanenapada a ja si to vazim, ale nedaval si mi ich verejne a prepac, so svojimi skusenostami a vedomostami sa nehodlam delit s 250000 RU co navstivia mesacne birdz
Ved Valentin je o laske vseobecne, clovek ho nemusi stravit len s laskou, ale s tym koho ma rad a ja mam rad svoju naj kamosku a preto jej teraz peciem srdieckove torticky
ja tento sviatok neuznavam,svaty valentin je komerkcny "sviatok" na ktorom sa da obchodnikom dobre nabalit a proste cele tie ceremonie s tym su mi riadne proti srsti,....ja to beriem len ako obycajny den....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
153 komentov
žalúdkom, ako každý iný deň
hold, nemám šťastie na priateľa so zmyslom pre romantiku.
A v podstate ani nemám s kým tráviť deň, budem sama zakutraná pod paplónom
co ty vies kolko je "osamelych zenskych srdc" vonku samotnych i na takeho val.. ved vies koho..
--------------
ja ho oslavim tym co moc nemusim .. "spankom"
a mozno si i dam nejaky cajik, ale vlastne zajtra sa i tak slavi "nedela" tak niet o com
neznasam taketo umele sviatky, valentin si s priatelom urobime, kedy xceme a ne v presne urceny den, ktory neviem kto vymyslel
preťukám na pc...
budem odhrňať sneh..
sprchovať sa..
jesť..
pozerať telku..
umývať zuby...
vykonávať iné hygienické potreby..
a tak..
a hej, možno mu dokonca aj prezvoním..
ešte nejaké užitočné rady do života oci?
sak "free" ani kura nehrabe..
clovek ponukne prst a ruka je v ....li ( kybli )
chlapče, ja som ti dal každú jednu radu zadarmo, a nie som menej ako hrabúce kura
takze vies kde si ich najdes