Keď vidím preferencie fakt váham tento rok si vziať dovolenku a hodiť to tam PSku osobne, keďže povodne som predpokladal, že voliť nepojdem.
Ale fakt neviem boha... Ich politické smerovanie super, ale ich ekonomický program... No chcelo by to už zastúpenie skutočného liberalizmu na našej politickej scéne a relevantnú liberálnu stranu, nie len pár jednotlivcov v oportunistických stranách.
@11monika11@4 Ako už som naštrbený, takže je to dosť možné, že sa tak stane, thunderstorm mi do toho minule vniesla fakt pohlad ktory sa mi zda logicky a bude viest to zachovanie sa k tomu ze raz to bude tak ze s tym budem moct byt stotozneny, ale nevoliť niečo s čím niesom stotožnený v tomto momente a prakticky si vyberať menšie zlo je možno jedna z troch zásad, ktoré si nesiem od detstva a nechce sa mi ju uplne opustat. Uvidim.
Ako sa poznam vezmem turancar tuto zo zvonařky z Brna, ktorú mám 15minut od bytu, prídem za pár hodín do volebnej miestnosti ktorú mám pri našich 10 minut od stanice, dám si pečené kura od mamky, odnesiem si 10kilové balenie ryže a mrazeného masa a večer ho možem dať zožrať mačkám lebo sa cestou roztopilo (vlastne mi to ani neznie zle...)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
Ale fakt neviem boha... Ich politické smerovanie super, ale ich ekonomický program... No chcelo by to už zastúpenie skutočného liberalizmu na našej politickej scéne a relevantnú liberálnu stranu, nie len pár jednotlivcov v oportunistických stranách.
Ako sa poznam vezmem turancar tuto zo zvonařky z Brna, ktorú mám 15minut od bytu, prídem za pár hodín do volebnej miestnosti ktorú mám pri našich 10 minut od stanice, dám si pečené kura od mamky, odnesiem si 10kilové balenie ryže a mrazeného masa a večer ho možem dať zožrať mačkám lebo sa cestou roztopilo (vlastne mi to ani neznie zle...)