Je 21.stroročie a teraz sa napr. Take dvanasty spravaju na 14-15 a aj tak vyzeraju.. čo si o tom myslíte ? Niektore sa ževraj tak citia na staršie a je im dobre ked su v nejakej tej staršej (14-16) spoločnosti...
nvm ja ked som mala 12 tak som kazdy den mala bud husle alebo klavir alebo teorku alebo divadelny a mala som blog o simsoch, celkom v pohode deco som bola podla mna
viem si predstavit ze nejake 12rocne dievca by mohlo hrat candy crush na fb, chodit von s kamaratkami, na nejaky kruzok popripade a sledovat nejake modne stranky, hrat sa dievcenske hry.. fajcit a pit a party hard by to este nemuselo
jj, dvanastkam je hlavne super v starsej spolocnosti chlapov, ktori ich prefiknu za vino a pekne handry...nuz 21. storocie rulezzzzz ..sak to su decka, tak nech su uziju tu detsku bezstarostnost a nie sa nahanaju za chlapmi jak zufale 30.tky
ze by sa nemalo hadzat do jedneho vreca. kopec 12 rocnych dievcat sa este chodi hrat vonku a sex alebo alkohol im nic nehovori.
co z toho robia vsetci take halo? ked som ja mala 12, niektori moji spoluziaci uz skusali fajcit, pit, mne to nic nehovorilo, chodila som na tanecnu do ZUS, pozerala prirodopisne dokumenty. preco si ludia myslia, ze po 11 rokoch su veci inak?
hm, ja som riesila v tom veku asi to, ze do kedy mozem byt s kamoskami vonku a mozno nejake platonicke, podotykam, platonicke, lasky
s vela som citala. velmi vela. a este som mala rada ludi.
@kitty7 urcite su aj normalne a slusne deti... len mne sa zda, ze za tych 10-15 rokov sa toho dost zmenilo...chalani si vtedy porovnavali siltovky s tym, ze kto ma viac ciarok na nej ci co, tak je viac prava...ked potom chcel chlapec novu siltovku, tak mu ju rodicia vedeli kupit... teraz si deti porovnavaju, ktore ma lepsi mobil, stvorkolku/motorku atd...potom ked chce dieta lepsi mobil, tak mu nie vzdy mozu rodicia vyhoviet...
detstvo maju viac komercializovane a su viac materialisticky zalozene mi pride... a ked nevedia zapadnut do kolektivu pretrcanim svojich veci, tak skusaju hluposti... sudim podla mojich bratrancov a ich kamaratov...
keď som mal 12 skladal som si lego, hrával futbal pred domom, pozerával seriál Walker Texas Ranger, menil hokejové kartičky,, prípadne hral hry na Sege... ale čo robili vtedy baby to neviem... a pravdu povediac ma to ani veľmi netrápilo :ehm:
Ja som ročník 89 a čo si pamätám tak aj moje spolužiačky sa tvárili že sú už "dospelé" obzvlášť som nechápal ich fake pokecové profily kde mali 18. Tak keď čítam vaše príspevky neviem kde zmizli.
ja som sa v dvanástich prvýkrát opila
bol to rok v ktorom som prechádzala z hrania sa s barbinami a stavania bunkrov, do štádia keď som začínala chodiť vonku s kamarátkami na prechádzky a kofolu
a mala som lásku, teda páčil sa mi jeden chalan
v tom veku som dostala ak prvú pusu na ústa
@echoechoecho neni to pravda, ja ked som mala dvanast bola som v poho baba si myslim , party hard niieee, ale take party u kamaratky ktore si tak nazvu...
@wewo presne taky je Birdz, do osemnastky sa hrat s barbinami a na pocitaci, ale nie na velmi drahom, a najlepsie bez internetu, nesulozit, nemasturbovat a idealne ani nemenstruovat, a s uderom dospelosti soferovat, nejest maso, uvazovat o dlhodobych zavazkoch a zarabat 800 v cistom
V dvanastich sme boli piataci-siestaci tusim, ni? Ja som bola zdeptana z toho, ze uz nebudem v druzine stretavat chlapca, co sa mi asi dvanast rokov mojho zivota (akoze aj potom este) pacil A chodili sme na bicykel a hrat CS a zacinali sme s pokecom a so zaujmom o obliekanie a hudbu a tieto palcive problemy mladi.
@miro016 a nie je to jedno, ci sa ti decka smeju za to, ze nemas taku ci hentaku siltovku alebo za to, ze nemas taky ci hentaky mobil? ver tomu, ze doba sa az tak nezmenila, kto bol iny, bol na odstrel, nasli si na nom cokolvek... a ked sa decko vie presadit, nepotrebuje znackove oblecenie ani drahy mobil... o tom to nebolo a ani nie je... je to len prostriedok, ako ponizit toho slabsieho... a rovnako sa robili blbosti pred 10 rokmi, ako sa robia aj teraz, len aby clovek zapadol... tiez som to skusila, nastastie mi to doslo asi v priebehu polroka, lebo poznam ludi v mojom veku, ktorym to este stale nedoslo...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
viem si predstavit ze nejake 12rocne dievca by mohlo hrat candy crush na fb, chodit von s kamaratkami, na nejaky kruzok popripade a sledovat nejake modne stranky, hrat sa dievcenske hry.. fajcit a pit a party hard by to este nemuselo
ja skôr rozmýšľam, ako sa mám správať, keď
mám o chvíľu vraj 25,
vyzerám vraj na 15
a neviem svoje pocity prisúdiť žiadnemu veku.
už veky.
co z toho robia vsetci take halo? ked som ja mala 12, niektori moji spoluziaci uz skusali fajcit, pit, mne to nic nehovorilo, chodila som na tanecnu do ZUS, pozerala prirodopisne dokumenty. preco si ludia myslia, ze po 11 rokoch su veci inak?
s vela som citala. velmi vela. a este som mala rada ludi.
detstvo maju viac komercializovane a su viac materialisticky zalozene mi pride... a ked nevedia zapadnut do kolektivu pretrcanim svojich veci, tak skusaju hluposti... sudim podla mojich bratrancov a ich kamaratov...
bol to rok v ktorom som prechádzala z hrania sa s barbinami a stavania bunkrov, do štádia keď som začínala chodiť vonku s kamarátkami na prechádzky a kofolu
a mala som lásku, teda páčil sa mi jeden chalan
v tom veku som dostala ak prvú pusu na ústa
V dvanastich sme boli piataci-siestaci tusim, ni? Ja som bola zdeptana z toho, ze uz nebudem v druzine stretavat chlapca, co sa mi asi dvanast rokov mojho zivota (akoze aj potom este) pacil A chodili sme na bicykel a hrat CS a zacinali sme s pokecom a so zaujmom o obliekanie a hudbu a tieto palcive problemy mladi.