s ktorou si to z casu na cas rozdate hovori ti ako ta ma rada a ked spolu nie ste dva dni tak si jej chybal, ale ked ste spolu vonku a niekoho jej predstavis tak ta pred nim drzo ohovara staci ze je pripita a ma nepatricne poznamky a robi ti hanbu.
@milgamman bohuzial neviem co je take me out ale google mi prezradil ze dajaka sutaz na jojke podla obrazkov asi nieco o tanci??? neviem kam tym mieris
HALOOOOO este raz reagujte na to co som napisal ja neviem ci je take tazke chapat pisanemu textu. veta "ako by si reagoval" znamena ze chem aby ste pisali ako by ste reagovaly VY v podobnej situacii...
@marjy77 mna z vas jebne nikto si neprecita zadanie, ale reagujete na to co som sa nepytal...
ale vy za to nemozete ste len obete tohto jebnuteho slovenskeho vzdelavacieho systemu! a myslim ze cim dalej tym to bude horsie na slovensku zije podla vsetkeho 90% analfabetov.
Ze ta z nejakeho dovodu nenavidi. Ale na vine nemusis byt ty. A moze to byt komplikovane aj absurdne. Ale je to celkom normalne, len nie je to vzdy take ocividne, ako v tomto pripade.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
ale teraz neriestre mna ale vas postoj v podobnej situacii...
HALOOOOO este raz reagujte na to co som napisal ja neviem ci je take tazke chapat pisanemu textu. veta "ako by si reagoval" znamena ze chem aby ste pisali ako by ste reagovaly VY v podobnej situacii...
ale vy za to nemozete ste len obete tohto jebnuteho slovenskeho vzdelavacieho systemu! a myslim ze cim dalej tym to bude horsie na slovensku zije podla vsetkeho 90% analfabetov.
A jebnutý si aj ty že to neskončíš.
No kašli na ňu, či až tak ti stojí ten sex za to?
Kašľala by som na ňu
skús sa s ňou ešte raz o tom normálne porozprávať s tým že jej dáš jasne na javo, ze ti na tm záleží a ak a nič nezmení tak bye bye beautiful