ale inak bol fajn, vo veľa veciach som samu seba prekvapila a v konečnom dôsledku sa vôbec nemám zle
A čo sa týka sveta, neviem, nezdieľam názor mojej babky, že "za našich čias tak zle nebolo" (totižto pred 50 rokmi neboli homosexuáli ani drogy ani rozvody), podľa mňa je skvelá doba, v akej žijeme a nikdy to nebude dokonale
Hm... môj pohľad:
Usadila som sa na výške a ešte stále v nej pokračujem. Zlepšila som si kondičku a stravovacie návyky, zarobila dosť peňazí, ktoré potrebujem na najbližšie investície. Kúpila si nové auto, prerobila izbu. Zažila množstvo zábavy s mojimi kamošmi. A veľa ďalších.
Blbo, stále chorý, nemohol som trénovať kickbox, našiel sa si priateľku a po chvíli sa s ňou rozišiel, odišiel z výšky, stratil kamarátov a svet sa mi nepáči
@marcello1111 takze tvoj zivot nema zmysel a tak radsej hladas cestu ako cim skor prist k spasitelovi. Tvoja cesta nech je radsej zamerana na odovzdavanie dobra na tomto svete a az po case ta Pan povola k sebe, ked ucinis vsetko co je potrebne k lepsej ceste ludu.. Vela stastia
Tento rok bol plný zmien..vrátila som sa z Londýna, prefarbila som si vlasy, odstránila som si znamienka, tetuje sa mi celá ruka, zaobstarala som si havina, mám novú veľkú izbu, nových kamarátov, playstation, trávila som omnoho viac času s rodinou, ako predtým a žila som poriadne Yolo víkendy.. Už len láska mi chýbala a bolo by všetko doko
úplne celkom že @1
vystriedal som dve školy, jednu prácu, dokonca aj mesiac bez akéhokoľvek zamestnania (very depressing)
tho, videl som Little Big, bol som konečne na Pohode a hodil gaťky Ylvisákom (nie svoje)
chvíľu som prepadol naivnej predstave, že môj život má nejaký zmysel
a prvýkrát som na Vianoce nepribral, ale schudol, lebo som bol celé Vianoce chorý, ale pre mňa úspech!
asi najväčší
no a našiel som si romantickú polovičku a neviem, čo s ňou
a okrem toho kamošov zo všetkých kútov sveta, tomu sa teším fakt asi ešte trochu viac ako tomu schudnutiu
No ono bol 2017 celkom úspešný... podarilo sa mi zvládnuť všetko čo sa odo mňa (ne)očakávalo - urobil som všetky skúšky, napísal bakalárku a dokonca som ju aj obhájil! Vypil som veľa piva, čo to som povýletoval, napriek mizérii v robote som si užil fajn leto. Len mi to kazí to že sa so mnou po 4 rokoch rozišla priateľka, to je celkom fail.
2017 - prvých 11 mesiacov finančné strádanie, morenie sa v psychických problémoch, potom prišli konečne zaslúžené peniaze, ktoré som si oddrela , ale našla som pár priateľov, práve odtiaľto z Birdzu. Každopádne rokom 2017 pre mňa končí zlá kapitola si myslím a rok 2018 venujem tomu aby som dobehla všetko zameškané - výlety, šťastie. A chcem sa oslobodiť od všetkých závislostí. Naučiť sa zdravšie jesť, nejako cvičiť a definitívne skoncovať s látkami ktoré menia stav vedomia.... byť proste spokojná čistá, zdravá a presne taká aká som.
A globálne rok 2017 bol myslím o dosť pokojnejší ako rok 2016. Menej tragédií sa stalo.
že to bol uzatvárajúci rok, veľa vecí a záležitostí som uzatvoril v sebe (aj mimo seba) .. emocionalne a aj fyzicky (doslova rukami) a tiež psychologicky s dopadom na budúcnosť samozrejme ..
zmenil som určité návyky ktoré mi škodili (aj keď som sa od nich ešte neodpútal 100%tne) už nimi netrávim tolko času a teda žijem o niečo zdravšie.. jasnejšie sa pozerám na určité veci ohladom vzťahov s ľuďmi, určité vzťahy som si o niečo upevnil a pracujem na nich a niektoré zase prirodzene umierali v závislosti od toho ako som si veľmi uvedomoval odlišnosti medzi nami a sledoval napríklad aj to ako komu na mne záležalo ..
a globálne ani neviem .. technologický progres som samozrejme zaznamenal ale všeobecne nič významné asi, zatial sa nič radikálne nestalo, posledné 2-3 roky mi prídu dosť podobné
Svet hodnotit nejdem, ale pre mna osobne bol tento rok ako kazdy iny ten najlepsi.
Najviac ma potesilo, ze mi priemerna denna navstevnost blogu ( » freedomnode.com) narastla o 2800%. Dalsi velky uspech bol narast majetku len o nieco menej ako navstevnost blogu. Do velkej miery kvoli kryptomenam, ale mozu za to aj pasivne prijmy (+700%).
Zdravotne som na tom bol tiez relativne ok. Tento rok bez nehody na motorke. Vdaka hammocku, fit lopte a polohovatelnemu stolu som si opravil do velkej miery chrbat.
Vztahy tiez super. Frajerka sa mi konecne vratila po 2.5 rokoch z Ciny.
Do polovice roka sa to zlepšovalo a potom šlo všetko k horšiemu. Ale mám aj veľa pekných zážitkov, z veľa vecí beriem ponaučenie, veľa následkov si ešte budem niesť. Dufam, že budúci rok bude aspoň o trošku lepší hlavne v tých veciach ktoré má trápia, že sa vyriešia a daju dopriadku.. resp. ze už sa na tom viac nepokazí. To by som si veľmi priala.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
A čo sa týka sveta, neviem, nezdieľam názor mojej babky, že "za našich čias tak zle nebolo" (totižto pred 50 rokmi neboli homosexuáli ani drogy ani rozvody), podľa mňa je skvelá doba, v akej žijeme a nikdy to nebude dokonale
Usadila som sa na výške a ešte stále v nej pokračujem. Zlepšila som si kondičku a stravovacie návyky, zarobila dosť peňazí, ktoré potrebujem na najbližšie investície. Kúpila si nové auto, prerobila izbu. Zažila množstvo zábavy s mojimi kamošmi. A veľa ďalších.
A svet nehodnotím.
osobne, prišiel som na mnoho vecí, ktoré ma priblížili bližšie k Spasiteľovi...
vystriedal som dve školy, jednu prácu, dokonca aj mesiac bez akéhokoľvek zamestnania (very depressing)
tho, videl som Little Big, bol som konečne na Pohode a hodil gaťky Ylvisákom (nie svoje)
chvíľu som prepadol naivnej predstave, že môj život má nejaký zmysel
a prvýkrát som na Vianoce nepribral, ale schudol, lebo som bol celé Vianoce chorý, ale pre mňa úspech!
asi najväčší
no a našiel som si romantickú polovičku a neviem, čo s ňou
a okrem toho kamošov zo všetkých kútov sveta, tomu sa teším fakt asi ešte trochu viac ako tomu schudnutiu
anyway
svet je asi ok, veď všetko v poriadku, či?
ako povieš pán inštruktor....
A čo svet? tomu dziga ako vždy :/
A globálne rok 2017 bol myslím o dosť pokojnejší ako rok 2016. Menej tragédií sa stalo.
Ked nic... tak aspon to
zmenil som určité návyky ktoré mi škodili (aj keď som sa od nich ešte neodpútal 100%tne) už nimi netrávim tolko času a teda žijem o niečo zdravšie.. jasnejšie sa pozerám na určité veci ohladom vzťahov s ľuďmi, určité vzťahy som si o niečo upevnil a pracujem na nich a niektoré zase prirodzene umierali v závislosti od toho ako som si veľmi uvedomoval odlišnosti medzi nami a sledoval napríklad aj to ako komu na mne záležalo ..
a globálne ani neviem .. technologický progres som samozrejme zaznamenal ale všeobecne nič významné asi, zatial sa nič radikálne nestalo, posledné 2-3 roky mi prídu dosť podobné
Najviac ma potesilo, ze mi priemerna denna navstevnost blogu ( » freedomnode.com) narastla o 2800%. Dalsi velky uspech bol narast majetku len o nieco menej ako navstevnost blogu. Do velkej miery kvoli kryptomenam, ale mozu za to aj pasivne prijmy (+700%).
Zdravotne som na tom bol tiez relativne ok. Tento rok bez nehody na motorke. Vdaka hammocku, fit lopte a polohovatelnemu stolu som si opravil do velkej miery chrbat.
Vztahy tiez super. Frajerka sa mi konecne vratila po 2.5 rokoch z Ciny.
2018 snad bude minimalne rovnako dobry ako 2017.