chcem mat chudsie nohy , vyrysovanu hrud a ramena. Chcem byt zmaturovany a ked tak aj zvysokoskolneny chcem byt. Chcem zit sam alebo s nejakou zenskou a chcem mat aspon ake take auto.
aspon tak isto ako teraz aj ked viem ze pribudajucim vekom to uz moze byt len horsie...mohli by dotial nieco vymysliet na zadtavenie vonkajsieho starnutia
alebo rovno umret, nech uz na tomro svete lwn neoxidujem.. :/ ak by om vsak (bohuzial) zila, chcela byvsom byt zabavnejsia, mudrejsia, krajsia, stihlejsia, lepsia, roztomilejsia, atd..
Chcela by som byť o 5kg ťažšia, mať väčšie prsia (aspon o trošku), žiadne lupiny a byť vonku zo všetkých chorôb, čo sa na mňa za posledných pár mesiacov nalepili Chcela by som chodiť na výšku, byť slobodná a užívať si život
Chcela by som byť štastna s niekým koho milujem Chcela by som sa konečne odvážiť na strojček na zuby ( odvaha by už bola,len ešte treba financie a ešte by som chcela zdravie .Toto je asi najdôležitejšie pre mňa a chcem si to splniť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Ale chcem mať výšku hotovú. A mať aspoň raz taký plat ako mám teraz
buď byť na výške, alebo možno robiť nejakú prácu chvíľu z ktorej nebudem otrávený, aby som mohol cestovať s niekým, napr. takto
alebo rovno umret, nech uz na tomro svete lwn neoxidujem.. :/ ak by om vsak (bohuzial) zila, chcela byvsom byt zabavnejsia, mudrejsia, krajsia, stihlejsia, lepsia, roztomilejsia, atd..
-bývať u priateľa
--> Vymakať postavu
--> Chcel by som si už od 18-ich zarábať, a za tie peniaze kupovať peckové oblečenie + ušetriť niečo
aspon tak dobre ako teraz!
nožkýý
a co sa tyka zivota- tak uz aby som o 5 rokov bola v poslednom rocniku snad a vztahy-tak to neriesim
hlavne byť štíhla!