ze wow! a podla toho ci by sa pacil aj on mne by som povedala bud "aj ty mne..a blabla" a tak asi spolu budeme chodit xD alebo ak nie, tak by som mu len slusne naznacila ze je lepsie ho mat ako priatela, alebo ze sa bojim ze priatelstvo sa tym pokazi a ze ho nechcem stratit nakoniec a tak no..neviem
ak by to bol len kamarat,tak poviem,ze aj ja jeho mam rada..a tiez neni skaredy ale myslela by som to priatelsky..a inak zavisi od toho,ze kto by to povedal
he he,,ja som to zažila...zostala som v soku...a vysvetlila som že..ani neviem ako..bola to taká trápna situacia...uz to bolo davnejsie,,myslím, že čas to zahnal
Cha, cha, s mojimi vtipom naplnenymi kamaratmi by som asi myslela, ze si robia srandu. Ale keby nie, urcite by som.. bola zvedava, preco, preboha, prave ja? Ale nie. Asi by ma to potesilo, neviem - este sa to nestalo
a ked vám povie ľúbim ťa? na to naozaj neviem reagovať...alebo keď vám to povie 11 ročný chlapec? alebo 5 ročný, že sa do vás zamiloval? niekedy je to ťažké...
@mielikki zase, zase? (Ah jaj, ked budem mat zlu naladu, urcite pridem na Birdz a dam si vyhladat vsetky komentare, v ktorych figuruje Tvoj nick. Zarucene rozosmeju. )
@Markoss20 lenž eoni to myslia vážne....a tak potom len jeden keď mi povedal ľúbim ťa...a to bolo najprv len ticho, a poto, že by som veľmi chcela povedať to isté, no mám ho rada len ako kamaráta a nech sa nehnevá a tak
podla toho kto.. kebyze niekto kto sa mi paci tiez poviem mu to kebyze sa mi nepaci tak asi zahanbene podakujem ale poviem aby sme boli len kamarati no..
Raz sa mi to stalo, povedal mi to kamarat,povedala som mu vtedy na to ze mu neverim a dobre som urobila. Po case som zstila, ze to hovoril kazdej jednej...ale ak by to ten chalan myslel uprimne tak by mi to lichotilo no ak ja by som necitila to iste nemalo by to zmysel a nejako pekne by som mu to vysvetlila, cize ako tu uz bolo spomenute typicke oblbovacky.
Veď to nie je vyznanie lásky tak čo je na tom také divné,ja to hovorím denne aj dvom,trom a nikto tým nemyslíme niečo viac.Posrandujeme sem-tam sa postískame a ideme po svojej robote.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
ale ak by sa aj on mne páčil a mala by som záujem o vztah tak by som povedala že aj on mne sa páči a bla bla...
noo tak 11 ročný to je len vtip ale tak vekovo rovnaký a ešte niesú bežný kamaráti zo školy.
@21 @olivia711 ja neviem ..