Ked sa ma cudzinci pytali/ju na slovensko, zaujima ich vsetko cez ekonomiku, pracu, peniaze, politiku, pamiatky az po moju rodinu a vsetko co bezne hovorim sa mi tu rozpisovat nechce. Takze im vacsinou poviem vsetko na co sa pyta a ako to tu funguje.
keby to bol niekto z Ameriky, tak by som možno spomenula aj históriu, pre niekoho zo západnej Európy samozrejme nie je dvakrát fascinujúce, do akého storočia siaha, ale pre Američana by to mohla byť zaujímavá informácia. a len toľko na úvod, že je to taká menšia krajina a bla bla. ale možno by som to vynechala, neviem.
že nás môže poznať z majstrovstiev sveta v hokeji
životná úroveň. že máme pivo za euro, ale nie sme nejaká povojnová krajina.
ako bolo spomenuté, príroda. hory, jaskyne, termálne pramene.... a potom napríklad aj hrady a zámky, na to sme bohatá krajina. a poposielala by som pár fotiek.
plus ako to vyzerá s pomerom dedín a miest a nejaké info o Bratislave a Košiciach.
Povedala by som, že krajina to ako-tak škaredá nie je, ale slováci sú /na pár výnimok/ nenormálne retardovaný ľudia. A nech sem nechodí bývať, maximálne na chvíľu ako na dovolenku. Aj to do hôr, kde je menej ľudí.
takze davaj si pozor aby ta tu niekto neokradol alebo nezmlatil je tu kopa odpadkov , spiny a bordelu ludia su zakerny , zly a urcite ta niekdev krcme / obchode ojebu a okrem toho mame tu nejakych 5 kulturnych pamiatok s ktorych 3 sa rozpadavaju a este nejake kopce co sa volaju Tatry to je asi tak secko
Väčšinou spomeniem, prírodu, históriu (napr. komunizmus), a zlú politickú situáciu (čo priamo súvisí s mentalitou, o ktorej tiež čo-to poviem). Niektorých ľudí dokonca zaujímal aj šport, tak aj to niekedy zahrniem do krátkej charakteristiky. Óóó, a mocný alkohol, samozrejme.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Za 1. Tu nikto nema rad cudzincov, tak si sakra davaj bacha!
Za 2. Mame tu krasnu prirodu, jej krasa spociva v jej jednoduchosti
Za 3. To je asi tak všetko.
montážna linka európy.
- skorumpovanosť, závisť, ekonomika
ešte aj odpadkový kôš Európy - hlavne čo sa týka kvality výrobkov a potravín
slovenské sú fajn, skôr to, čo sa sem dováža z iných krajín
že nás môže poznať z majstrovstiev sveta v hokeji
životná úroveň. že máme pivo za euro, ale nie sme nejaká povojnová krajina.
ako bolo spomenuté, príroda. hory, jaskyne, termálne pramene.... a potom napríklad aj hrady a zámky, na to sme bohatá krajina. a poposielala by som pár fotiek.
plus ako to vyzerá s pomerom dedín a miest a nejaké info o Bratislave a Košiciach.
a možno aj históriu a dal by som mu ochutnať typickú slovenskú gastronómiu