@wewo ráchel je uplne nechutne.. mi to pripomina tu nechutnu susedu z nejakeho stareho serialu tusim o harrym a hendersonovcoch, a este aj slovo chrachel
to je strasna kokotina keby som povedala ze sa mi paci meno bonifac a ze ma to uplne vzrusuje, alebo kazimir a tebe by sa tie mena nepacili, tak ta za to rozhodne nebudem mat rada
ja vlastne ani neviem, to sa vymyslí za pochodu, mne sa páči málo mien, ale moje deti budú trpieť, určite ich pomenujem strašne ale v kútiku duše dúfam, že to dieťa bude mať po tatkovi zahraničné priezvisko a bude spokojné aj s menom Calla a tak podobne *nod nod*
Ale ak budú dvojičky, volajú sa Mozilla a Firefox.
@nihili až na to, že si myslím, že by som s tým mala problém na matrike, lebo okrem Nevesty hôľ a sestry mojej prababky, čo umrela v ranom veku, nikoho z takým menom nepoznám a ani google nie je múdrejší
ale hlavne pokiaľ budem vedieť, že ti prešla Mozilla s Firefoxom, tak budem za to vážne bojovať zubami-nechtami
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
76 komentov
Kazimír
Lucián
ale minule som sa rozhodla, že moja dcéra bude Hanka, lebo to je strašne krásne meno.
Stuntbaikerka - dievca
..kvak..
Lopata - dievca
Krompac - chlapec
..kvak..
dievca - karolina alebo ruth
prosim ta usetri ju toho..chudatko
a moje dedi budu mat strasne tuctove meno..ved je to jedno
Natália
a keby to bolo dievča tak by som chytil za pupočnú šnúru. roztočil, a hodil z okna.
Ja chcem iba Pedra.
a bude mi ctou ak sa nejaky skrecok v tvojom vlastnictve bude volat ako ja
dievča - Mišel
chlapec-Mohammed
dievča - Tatiana alebo Monika
dievča: Ema alebo Nina, prípadne už spomínaná Stela
chlapec - Matúš, Lukáš, Michael, Daniel..alebo Syd xD ale nechcem dávať zahraničné mená
Rin/ Shiori/ May / Layla (ci ako sa to pise - dievca (aj tu sa musim rozhodnut
Tarja
alebo Megatron
ale k téme...
dievča: Ava, Stella, Sandra, Alexandra, Natália
chlapec: David!
dievča:Nicol,Michaela,Erika
ja vlastne ani neviem, to sa vymyslí za pochodu, mne sa páči málo mien, ale moje deti budú trpieť, určite ich pomenujem strašne ale v kútiku duše dúfam, že to dieťa bude mať po tatkovi zahraničné priezvisko a bude spokojné aj s menom Calla a tak podobne *nod nod*
Ale ak budú dvojičky, volajú sa Mozilla a Firefox.
chlapec: Timothy, Peter, Marek, Aladin
Romana, Astrid
chlapec: Tomas ale aby si niekto nemyslel, ze Tomáš
chlapček: Alex, Samuel, Lukáško, Jánošík
ale hlavne pokiaľ budem vedieť, že ti prešla Mozilla s Firefoxom, tak budem za to vážne bojovať zubami-nechtami
francuzske =D chlapec: jean (žán)
dievca: suzi to nieje francuzke ale pekne
a normalne chlapec : matej alebo rasto
dievca: mmm neviem to budem musiet premislet
Dievča: Cathy, Sisi (Alžbeta), Elizabeth
karin, anna, gabriel
som zatazena na nemecke mena
Dievča: Maybe
...
I keď mne osobne sa páči strašne meno Petra
Chlapec- Daniel
Jakub, Alexej, Filip