no asi že otvoríš ústa a povieš tie dve slová, ktoré to jednoznačne oznámia? nechápem toto... to akoby som chcela návod ako oznámiť rodičom, že idem spať... nie, ešte teraz nejdem spať, ale aby som bola pripravená... ak máš iný problém, že máš napr. prísnych rodičov , treba to špecifikovať hneď na začiatku... alebo čo to chceš, v 24 iných cudzích jazykoch?
Nechápem načo tu všetci točíte o tom potrate, keď ona nič také nenapísala...len chcela vedieť ako oznámiť doma, že je tehotná, a nie že si to dieťa nechce nechať....ja osobne si to teraz neviem predstaviť, keďže som na výške Ale keby treba, tak to asi normálne poviem no...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
nechápem,čo je na tom úchylné O_______o
O___________________ô
stale som v tom, ze zeny by mali mat schopnost otehotiet iba presne vtedy kedy by chceli !
Ale asi normálne:,,Mamka, som tehotná a v najbližších dňoch idem na potrat."
keďže bývam sám a mám už koľko mám tak by sa akurát tak potešili
len by boli asi prekvapený s kým, keďže s nikým nežijem
a toto inak neviem,ako by som povedala ,kebyže som ešte len na výške a nemám doštudovaní,rovno môžem pobaliť navždy kufre ...