Rieš to svojím nápadom. Ale, ja určite, by som to spravil, niekde pri mori s fľašou šampanského resp. vína. Proste príjemná nálada, relax + by som zakomponoval nejaké prekvapko(napr. romantická večera pri zapadajúcom slnku pri mori). A vôbec by som nad tým nerozmýšľal koľko utratím.
Proste na takom to ťahu, by som si dal poriadne záležať. Niečo dokonalé, že si spomenie aj po rokoch. Prípadne sa na tým zasmejete, ale bude ten okamih krásny.
Moja predstava je buď výlet balónom alebo malým lietadlo nad krajinou, krásny slnečný podvečer a na poli bude obrovskými písmenami napísané: Vezmeš si ma?
Neviem ako by som to vyviedol, a myslím si, že forma nie je tak dôležitá, koľko je dôležité to spoznanie, že patríme k sebe a že sme ochotní stráviť spolu zvyšok života. Tie romantické performansy ani nemusia byť.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
True story 8)
Proste na takom to ťahu, by som si dal poriadne záležať. Niečo dokonalé, že si spomenie aj po rokoch. Prípadne sa na tým zasmejete, ale bude ten okamih krásny.
So simple
Ale to by som sa aj ja asi zosral