Alebo Slovakistan. Keď sú voľby, nikto nejde voliť, lebo šak čo jeho to trápi a čo tým zmení, potom vyhrajú kokoti zo SMERu, a zrazu majú všetci plnú papulu, aj keď nevolili. A hlavne preto, že nechápem ako môže byť niekto taký jebnutý a voliť SMER a ešte sa nečinne prizerať na tie chujoviny čo robia. A keď potom na ulici oslovia niekoho s petíciou, tak len si pošomre a ide ďalej. Sme proste krajina, kde si každý pozerá iba moje, moje, moje, keď niekto kradne, neserie ma to, ak z toho niečo mám a podobne. Sme proste národ závistlivých svíň čo si nechajú aj do tanierov nasrať.
@zajkousko To si trafil Filip - tak primitívny sociálny systém aký máme. Takmer žiadne formy formálneho alebo neformálneho komunitného správania plus silný individualizmu... Ako vravíš, čudujem sa, ako dokáže vyžit 5 členná rodina napr. z 350 eur...
esim ekonomicko politicko vojnova socialna hra a 50 krajin (podnikaj, vstup do politiky,bojuj) za slovensko ktore ta potrebuje! pomoz nam pred utokom madarov, bran slovensko » esimsecura.com/lan.40774/...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
lebo to z čoho dokážu vyžiť Slováci, nedokáže asi nikto na svete...