Váš 20r syn ide do mesta s kamarátmi a je šofér na kamarátovom aute. Všetci pijú len on nie. Pri ceste domov ste sa išli trocha povoziť nad dedinu (auto bolo stavané na tažký terén), ale pri ceste ho skiržovali srny a nabúrali do stromu... Viac koment
v cca 30kmh rýchlosti, airbagy sa nespustili, auto je skoro na totálku, (motor "zadretý" a nápravy "skrižované"), nikomu sa nič nestalo len vodič mal rozbitú hlavu. Majiteľ vozidla berie všetko na seba, čiže váš syn (triezvy!) z toho nemá nič akurát tržnú ranu na hlave. Ale po príchode domov (okolo 3hod ráno) Vám povie, že spadol a buchol sa (strach asi). Neskôr v ten deň by sa priznal. Aká by bola vaša reakcia? Stalo sa to známemu a vraj jeho otec je nahnevaný len z toho že auto je zničené.
Toto sú situácie, kedy je zbytočné niekoho "spindať" za toto. Práve naopak môžu byť všetci radi, že to dopadlo len takto.. Jasné, nejaký mierny prehvoor do duše je asi takou akože povinnosťou rodiča v tej chvíli, ale inak..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
No neviem ako by som reagoval, skôr by ma zaujímal stav posádky a keď píšeš, že "on" z toho nemá nič tak potom by som bol kľudný