Mne je tých operátorov fakt ľúto Keď im tam zavolá nejaký obmedzený sedlák, nemôžu mu ani vynadať..Toto by som nemohla robiť, buď by som dotyčnému išla odtrhnúť hlavu, alebo by som tresla telefónom o zem a vybodla sa na takú prácu.
tiez mam nervy ked mi nejde net..lebo naserie ze sa plati za cely mesiac ked sa stavalo ze nesiel tyzden v kuse net...aj volam ked mi nejde net ale som slusny
ja som mal podobne problemy s netom a po neviem kolkom slusnom telefonate ked sa chyba neodstranila som im napisal podobny mail a hned bolo vsetko v poriadku..takze na nich sa ani inak neda.
kokoti su v tej firme a nie on je kokot...ked raz za nieco platim tak to chcem aj mat.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
A ten volajúci je neskutočný kokot.
ja som mal podobne problemy s netom a po neviem kolkom slusnom telefonate ked sa chyba neodstranila som im napisal podobny mail a hned bolo vsetko v poriadku..takze na nich sa ani inak neda.
kokoti su v tej firme a nie on je kokot...ked raz za nieco platim tak to chcem aj mat.
chorý
ešte sa aj vyhráža.... debilček