@schizoofrenik dobre, tu si nebude veľa ľudí písať denník, ale keby sa rodičia dozvedeli o všetkom tajnom čo pred nimi skrývaš a nechceš aby sa to niekedy dozvedeli
po tom čo by sa tam dočítali, by som už asi nestihla nijak zareagovať lebo by ma ubili píšem si tam v podstate len také veci raz za polrok, ktoré by sa fakt nemali dozvedieť..
Keby si rodičia prečítali môj 3mesačník, alebo aj sestra, neviem, či som ho nenechala doma na stole , tak by sa dozvedeli kde som bola, koho som spoznala a nič by im to do života neprinieslo. Takže by to najskôr neriešili....
no, myslím, že by moje písmo beztak nerozlúštili, takže ho mávam v pohode len tak pohodený po izbe, napriek tomu, že ak by sa dostali k niektorým veciam, tak... by ma asi čakala dosť dlhá prednáška (na viacero zaujímavých tém
asi by som ich zarezal nozom, ale fakt! moja mama furt smejdi a ja to NENAVIDIM!!!! uz aj par veci zistila, pica, akoze ja ju mam rad, ale za porusovanie sukromia vrazdim!!!!
to musí byť horšie ako keby ti prelistovali históriu v internetovom prehliadači, ináč neviem... keby zistili len veci, ktoré o mne vedia kamaráti, tak som na ulici a keby zistili aj to, čo nevie nikto, tak už nie som
Nestihla by som reagovat, uz v prvej sestine informacii by som bola zvlecena z koze, zavesena za fiktivny miesok do prievanu, striedavo skrtena a topena a udierana tupym predmetom do zatylku.
mna by asi porazilo, by som umrela od hanby. vobec enjde o to ze su tam veci o ktorych nesmu vediet akoze nie som neviniatko ale urcite by ma nezabili. skorje problem ze si tam az moc detailne pisem svoje pocity a vsetko to z coho so potrebujem "vyrozpravat " alekeby to cital ktokolvek mozem si to rovno skocit, uz by mi nikto neuveril ze som normalna
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
Alebo by som šla bývať na Slnko.
-
Asi pre toto si nezvyknem zapisovať do denníčka to, čo mám v hlave O.ô
no ako by som reagovala... normálne, nemám čo tajiť