Ale zas dobre, sú aj slušní, ale tých je fakt málo, ale tých čo sú naozaj špiny (nenazývajte ma rasistkou, neviem, ako sa toto inač dá nazvať, hovorím, sú aj slušní!), tak to fakt neviem, ale kruto... >
nech mi niekto povie ako budeme riesit hospodarsku krizu a potom sa mozeme bavit o problematike o romoch. co tam po nich ked mi sami asi budeme coskoro na tej istej urovni ako su oni ale inak by som ich asi niekam sustredil dal by som im nieaky plac a financie ziaden chlast neh sa staraju o seba a ak to nezaberie tak by som ich asi ....
Podľa mňa by sme im mali vystavať nové domy dať im milióny aby nemuseli nič robiť...a keď aj tak všetko zničia a rozkradnú to všetko zopakovať...a takto stále dokola
samozrejme myslim len tych prizivnikov... tých, ktorí chcú pracovať, pracujú a poriadne sa starajú o seba a vzdelanie svojich detí by mali ešte podporovať... ale s tou pliagou proste treba nieco robit
ja by som to risiela asi tak ..."Kto nerobi nech nezere".....ved vsetci musia pracovat a zarabat si..a nie tie svinske hovada nic nerobia opijaju sa ..poberaju soc. davky ..
Nemám nič proti rómom. Vážne. Ale NENORMÁLNE ma vie nasrať tá nerovnosť!
Že keď cigán začne drbať do bieleho, tak biely musí byť ticho.
Ale keď sa ozve biely, jasnééé, je to rasizmus!
Keď (ako teraz v novinách) vyhorí bielemu dom, pričom si to nezavinil sám, čo sa stane? Veľké H. Jedine ho dajú na 5 sekúnd do správ, s označením ako: Chudák, vyhorel mu dom.
Keď naši počierni občania rozbijú čisto nové byty, vybijú okna, posprejujú, a ktovie čo ešte, štát hneď musí navaliť niekoľko miliónov, a postaviť im nové. No veď ak nie, tak sme hneď rasisti!
Poznám aj normálnych rómov, aj osobne, čo študujú a snažia sa vo svete presadiť (lebo pri ich farbe pokožky je to ťažké). Ale s tými ostatnými...
ono...kym im stat stale bude davat vsetko co potrebuju tak nikdy nic nebudu robit...ja osobne, a to fakt nie z rasovej ci akej predpojatosti voci nim, len ciste zo skusenosti, v nich proste ziadnu buducnost nevidim...jedine ako sa to da riesit je radikalne...pracujucich podporovat, necinnych opijajucich sa a pod.nedat im nic...(btw to neplati len pre romov)...
a ked uz sme pri tom, slusnych romov poznam dvoch, vse ostatne bieda bieda...
..trebalo by zaspomínať na stará časy a našich ..nepracujúcich .. rómskych spoluobčanov hnať bičom na pánske,. a možno by stačilo keby im štát nedal všetko na čo zmyslia,. ani nám nikto nič zadarmo nedá
Niesom rasista, niektori romovia na sebe pracuju a dotiahnu to daleko, ale vacsina su idioti co nemaju peniaze a preto im davaju peniaze z dani, ktore zarobili moji rodicia a to ma stve...preco by oni mali na nich robit? takychto romov fakt nemam rada a najradsej by som bola ak by sa spakovali zo slovenska A este aj ked im daju dom alebo byt ten znicia, kradnu znacky a pamiatky a davaju ich do zberu...len to tu nicia
poslať ich späť do indie ale samozrejme ako už bolo povedané, tých slušných čo pracujú a snažia sa si tu môžme nechať osobne poznám len jedného takého a minimálne 50 z tých špinavých zlodejov...
Fakt je ten ze na vychode vsetko rozjebali. Tu zase veselo kseftuju s drogami. Ale tak zas poznam asi 5 slusnych. A prave ti hovoria ze hentych alˇa Lunik 9 odjebali atomovkou. Nedivim sa im
Samozrejme, že nie som rasista, vyznávam demokraciu, sociálne cítenie, humanizmus, solidaritu atď. Preto navrhuje vysoko demokratický spôsob: Nahnať Romov (cigánov) do jedného priestoru, každý deň im doniesť jedlo a zopár sudov alkoholu. Po piatich dňoch im tam vhodiť dve-tri škatule britiev a romský problém by si cigáni vyriešili sami.
dvadsiati ziju v rozpadnutej maringotke, chlastaju, fajcia atd.. a popritom sa stazuju ze nemaju pracu malo penazi a chceli by vsetko zadarmo. male prispevky a aj tie prechlastaju. ked prechlastaju peniaze je to vidno na ich spravani... stazuju sa ze nemaju pracu, ale kto by zamestnal takych ludi? osobne ja urcite nie..
stat sa im ale vkuse a vkuse prisposobuje... robia bordel, statu sa to nepaci, tak im ulahodi...
zoberte si ale slobodnu matku co nema peniaze, ma dieta a nemaju pomaly kde byvat a takych stat posle z vysoka do (_._)... videli ste napriklad obrazky ako vypadaju bytovky po roku, ktore dostali cigani z luniku?
katastrofa, vsetko nicia, rozpredaju... dovolim si povedat ze je to europsky odpad (samozrejme najvecsia cest vynimkam) ale je to zacarovany kruh ktory by sa dal vyriesit iba nehumannou cestou...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
a na riesenie staci aj samopal ci vybusniny neaka municia proste
ale ne zas na vsetkych
Že keď cigán začne drbať do bieleho, tak biely musí byť ticho.
Ale keď sa ozve biely, jasnééé, je to rasizmus!
Keď (ako teraz v novinách) vyhorí bielemu dom, pričom si to nezavinil sám, čo sa stane? Veľké H. Jedine ho dajú na 5 sekúnd do správ, s označením ako: Chudák, vyhorel mu dom.
Keď naši počierni občania rozbijú čisto nové byty, vybijú okna, posprejujú, a ktovie čo ešte, štát hneď musí navaliť niekoľko miliónov, a postaviť im nové. No veď ak nie, tak sme hneď rasisti!
Poznám aj normálnych rómov, aj osobne, čo študujú a snažia sa vo svete presadiť (lebo pri ich farbe pokožky je to ťažké). Ale s tými ostatnými...
a ked uz sme pri tom, slusnych romov poznam dvoch, vse ostatne bieda bieda...
Alebo presťahovať ich všetkých do Grónska
A to nie som rasistka
zamyslite sa nad tým že kolko ,,bielych,,je takých istých ba horších....
a prepáčte za predošlé nadávky..ale inak sa nedal
dvadsiati ziju v rozpadnutej maringotke, chlastaju, fajcia atd.. a popritom sa stazuju ze nemaju pracu malo penazi a chceli by vsetko zadarmo. male prispevky a aj tie prechlastaju. ked prechlastaju peniaze je to vidno na ich spravani... stazuju sa ze nemaju pracu, ale kto by zamestnal takych ludi? osobne ja urcite nie..
stat sa im ale vkuse a vkuse prisposobuje... robia bordel, statu sa to nepaci, tak im ulahodi...
zoberte si ale slobodnu matku co nema peniaze, ma dieta a nemaju pomaly kde byvat a takych stat posle z vysoka do (_._)... videli ste napriklad obrazky ako vypadaju bytovky po roku, ktore dostali cigani z luniku?
katastrofa, vsetko nicia, rozpredaju... dovolim si povedat ze je to europsky odpad (samozrejme najvecsia cest vynimkam) ale je to zacarovany kruh ktory by sa dal vyriesit iba nehumannou cestou...