snáď chápete, čo myslím.. bežnejšie je skôr to prvé, ale mne to lezie na nervy.. jeden jazyk som sa teraz pol roka učila tým druhým štýlom a bolo to super, dokonca aj keď sme sa spýtali na nejakú frázu alebo tak dopredu, povedal nech počkáme kým to preberieme.. a mala som všetko pekne usporiadané
na samotnom zaciatku 2., nech mame aspon prehlad o zakladoch, aku taku slovnu zasobu, od ktorej by sa dalo odrazat no a po urcitom case by bolo fajn prepnut a aplikovat to na 1.
to druhé je príjemnejšie, ale to prvé efektívnejšie
ja som tak mala francuzstinu. ucitelka na nas rozpravala iba po francuzsky...neznasala som to, ale ked odisla, zistila som, ze som sa naucila viac s nou za 1 rok ako za 3 roky s inou ucitelkou, ktora to robila tym druhym sposobom.
neviem, vzhľadom na to, že sa jazyky učím veľmi rýchlo, tak mi viac vyhovuje prvý spôsob, lebo ma nebrzdí a ukazuje mi ako jazyk komplexne vyzerá a funguje.
druhý spôsob robí z jazyka niečo umelé a to nie som schopná pochopiť.
no my na bilingválnom fungujeme od prvej hodiny systémom všetko po španielsky, lebo máme lektorku španielku čo po slovensky vie povedať len dobrý deň a ďakujem, bol to trošku chaos ale rukami nohami sa dá dorozumieť a nakoniec to je celkom fajn
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
ja som tak mala francuzstinu. ucitelka na nas rozpravala iba po francuzsky...neznasala som to, ale ked odisla, zistila som, ze som sa naucila viac s nou za 1 rok ako za 3 roky s inou ucitelkou, ktora to robila tym druhym sposobom.
druhý spôsob robí z jazyka niečo umelé a to nie som schopná pochopiť.