Podľa toho koľko máš rokov. Ak menej, šiel by som pracovať na taky rok, max dva s tým, že by som sa tam perfektne naučil jazyk a potom by som šiel študovať
rok na stavbu a potom na VS. Na stavbe si uvedomíš, že táto robota nie je na celý život a vďaka tomu by si potom mohol mať aj lepšiu motiváciu ísť študovať a doštudovať.
zarob si kým ešte vládzeš, študovať môžeš aj do smrti, nie je nikde napísane , že len napr. do 40-tky, no...
a potom budeš mať frajerku ta niečo stoji, aj autiak by sa ti zišiel, aj domček taký malý pre rodinku neskôr...
a kde na to vziať, po 6 rokoch štúdia, sa všeljak môže situácia v európe zomlieť, rob ak si zdravý a vieš s určitosťou, že kto ti tu prácu ponúka nie je nejaký hajzel čo by chcel s tebou dobre vybehnuť, na to si daj bacha...
Nech ti Boh pomáha†
ak je to dobre platene tak asi robit, mozno by si tam niekoho aj spoznal co by ti nasiel dalsiu pracu ... ale tak hlavne je to na tebe co chces ty robit v buducnosti a pod... ale ak pojdes robit tak mozno aj o ten rok dva sa uz tazsie bude chciet ist studovat
čo ťa viac láka?
Využi tú príležitosť, ktorá sa ti už nemusí naskytnúť, teda pracovnú ponuku. Vysoká škola ti nedá peniaze a nie vždy z nej odchádzaš s titulom. Za to v práci získaš pracovné návyky, peniaze. Prídeš možno o kopu voľného času, ale za to pokiaľ by si si vybral výšku takisto by si vo voľný čas trávil učením.
Jedine ak by som si nemal ako zaplatiť tú školu, ináč nie.. také peniaze, čo je slušný peniaze, že tam budeš robiť takmer celý deň a šetriť aby si niečo doniesol domov.. to nie a nebavilo by ma to
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
Pracovať na stavbe môžeš ísť aj keď ti škola nesadne, a verím že máš aj krajšie vízie ako robiť na stavbe
@1 to sa mi zdá najrozumnejšie
zarob si kým ešte vládzeš, študovať môžeš aj do smrti, nie je nikde napísane , že len napr. do 40-tky, no...
a potom budeš mať frajerku ta niečo stoji, aj autiak by sa ti zišiel, aj domček taký malý pre rodinku neskôr...
a kde na to vziať, po 6 rokoch štúdia, sa všeljak môže situácia v európe zomlieť, rob ak si zdravý a vieš s určitosťou, že kto ti tu prácu ponúka nie je nejaký hajzel čo by chcel s tebou dobre vybehnuť, na to si daj bacha...
Nech ti Boh pomáha†
Využi tú príležitosť, ktorá sa ti už nemusí naskytnúť, teda pracovnú ponuku. Vysoká škola ti nedá peniaze a nie vždy z nej odchádzaš s titulom. Za to v práci získaš pracovné návyky, peniaze. Prídeš možno o kopu voľného času, ale za to pokiaľ by si si vybral výšku takisto by si vo voľný čas trávil učením.