ja som sa rozhodla pre OA, už by som sa tak nerozhodla... HA aj SZŠ môžu byť fajn (podľa toho čo ťa baví), neviem posúdiť a na gympel som vyslovene nechcela ísť
Podla tvojej inteligencie. Ak si cisty jednotkar a nerobi ti to najmensie problemy tak gymko. A ak musis makat aby si dosiahol to co ti najlepsi tak radsej nieco kde uz mas rovno potom uplatnenie cize tie dalsie, ktore chces.
@4 aj na tomto niečo bude.
Ja by som sa rozhodovala medzi zdravotnou(i keď iný odbor) a gymplom.A zavážilo by aj to,na akej úrovni je dané gymnázium,ak nič moc,radšej tá odborná...
Tá HA tiež nemusí byť na zahodenie a nad OA by som ani nepremýšľala,...
Tak ja som sa realne aj takto rozhodla.. a som spoko. Na gympel by som v zivote neisla.. pokial nechcem byt lekarka alebo chemicka alebo co.. iked aj v tom pripade by som si vybrala radsej odbornu skolu, pre mna osobne gymnazium nema zmysel..
ale pokial ta to bavi aj ta zdravotna je fajn.. OA by som si mevybrala urcite.
hádam by si si mala vybrať niečo začím chceš ísť a nenechaj si radiť od ostatných, je to len tvoje rozhodnutie navyše, vidím že každá škola je úplne iná zameraním, najprv si ujasni čo chceš v živote robiť a až potom zbieraj skúsenosti so školou neber to v zlom, ale ide o tvoju budúcnosť nie o ľudí na tomto fóre
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
ja by som sa na strednú už nevrátila, nech by to bola akákoľvek stredná.
Ja by som sa rozhodovala medzi zdravotnou(i keď iný odbor) a gymplom.A zavážilo by aj to,na akej úrovni je dané gymnázium,ak nič moc,radšej tá odborná...
Tá HA tiež nemusí byť na zahodenie a nad OA by som ani nepremýšľala,...
ale pokial ta to bavi aj ta zdravotna je fajn.. OA by som si mevybrala urcite.