správam sa tak, ako keby sme nikdy neboli viac ako kamaráti... aj ak ho chcem/chcela by som veľmi silno nas5, 2x neurobím tú istú hlúposť... ale to je moja story, to si netreba všímať keď sa máte radi, prečo nie..
Cha mne sa to podarilo ale ako, to sa neda povedat, lebo nas vztah bol vzdy iny, takze mne len stacilo volat mu ked som bola opita nech za mnou pride a najlepsie bolo, ked bol aj on opity, vtedy to slo lahko a potom sme si volali furt
inac tiez by som nechcela chodit s nikym, s kym som uz chodila..jeden bol kurevnik, druhy len fajcil, s tretim som si nerozumela, so stvrtym ani neviem preco sme sa rozisli a piaty kedze mi po troch dnoch povedal, ze ma lubi, uz len to o niecom svedci... ale neeeee ja so vsetkymi dobre vychadzam
ja už jebem nato, nebudem sa vnucovať , aj tak na mňa jebe, som mu dobrá, len ked nemá s kým byť , ale správam sa k nemu ešte lepšie, jak ked sme spolu boli, jedno zlé slovo nepoviem, spravím čo mu na očiach vidím , ale ked není efekt , tak čo už
@sirota vec za ktoru sa hanbim najvacsmi z celeho mojho zivota a hlboko zranila mna aj cloveka ktory ma vtedy lubil ? nikdy, ale dajme tomu ze odvtedy hulim niekolkonasobne viac ako pred tou udalostou Jedine + to malo v tom ze sa zo mna stal potom "basnik"
Ako normálne, prečo by som sa mal pretvarovať a zas to napríklad pretvárkou tentokrát dosrať? či je lepšie sa pretvarovať tentokrát a dúfať, že je tak sprostá, že mi to zožerie?
vôbec nesúhlasím s tými rečami že bývalého nikdy späť.. ja som sa prekonala, napísala mu aj po dobrých pár mesiacoch a teraz sme už vyše roka spolu.. na druhýkrát, a stokrát lepšie proste len sa viacej začnite stretávať alebo sa viac mu začni ozývať.. a ak máte dobrý vzťah, tak mu to proste na rovinu povedz.. nič tým nestratíš si myslím, lepšie ako dobre že pol roka nie len čakať a rozmýšľať čo cíti on.. držím palce
@izabel priamo mu to povedz. Keďže chlapom málokedy dochádzajú naznačované veci, pohľady, častejšie ozývanie, pozvania niekam von a tak... im to treba po lopate
Tiež som nedávno povedala bývalému, že ho chcem späť problém bol jedine v tom, že má inú ale tým, že som to skúsila, som nič nestrtila som rada, že to vie. A som rada, že som to zo eba dostala von. Fakt to skús a súhlasím s @tinka23 ,prvý krát im to nevyšlo... potom na druhý krát to zobrali z iného konca a sú nerozlučiteľní
Piseme si niekedy.Uz niekoho ma a citim ze uz ma nema rada tak ako kedysi. Lepsie povedane mi to nikdy nepovie a preto sa kazdym dnom vzdalujeme od seba.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
Ale to aký si môžeš predstierať pol roka, ale nie päť.
A podľa mňa by nám @jin15 mohol povedať jeho príbeh...
@jin15 tak to máme spoločné. (Že húlime od vtedy niekoľkonásobne viac Kašlať do toho, bolo, bolo a čo?
@mamradadeli wtf sak z teba by ""schladol"" aj Zajko30
Tiež som nedávno povedala bývalému, že ho chcem späť problém bol jedine v tom, že má inú ale tým, že som to skúsila, som nič nestrtila som rada, že to vie. A som rada, že som to zo eba dostala von. Fakt to skús a súhlasím s @tinka23 ,prvý krát im to nevyšlo... potom na druhý krát to zobrali z iného konca a sú nerozlučiteľní