Už som sa chcela napísať, že záleží na tom, aký projekt...
U vás bolo fajn ísť na to cez fórum/fóra, osloví to kopu mladých ľudí a zdarma. Ešte by som popri facebooku využila napríklad twitter a určite youtube, potom sa poobzerala, či nie sú nejaké súťaže, kde sa dá zaregistrovať s takýmto projektom a začala by som písať niečo ako blog projektu, pravidelne updatovaný. Stránku mať dúfam budete a ešte by som asi vrazila nejaké peniaze do tradičnej bannerovej reklamy.
najprv musím vedieť o aký neziskový projekt ide, aby som vedel čo mám vlastne šíriť... neziskový projekt môže byť čokoľvek (v skutočnosti by som šíril skôr ziskový projekt..
ak je fakt dobry, mozes poziadat o peniaze z eurofondov -> print/web reklama, cez nejake alternativne medium (autobusy, vlaky, zastavky atd..), nieco, kde sa toci vela novych ludi.
@mcvpn chceme nakopnut slovensky serial do medzinarodneho vnimania, samozrejme nie hned - momentalne pracujeme na zakladni, scenari, ako anzu spominala na webe a coskoro budeme davat dokopy technicky tim. Ide o to, ze chceme pomahat mladym talentom a vytvorit nieco ako vlastny televizny kanal (nakolko v sucasnosti sa maju problem presadit najma mladi ludia), ktory vytvori serial - cele sme to dali do pohybu 2 januara. mozes kuknut » www.facebook.com/LostAngels.sk... - mame tam viac infosiek
@anzu anzu - si uplne ze super blog na webe bude - aj ja coskoro vyhodim dalsi prispevok na svojom a tie plagaty chystame na polovicu aprila velmi fundovana odpoved - nice
@rollo111 v konecnom dosleku to je ziskovy projekt lebo viem, ze ked uz sa nam to podari spravit v tom duchu akom to vidim, tak potom nie je o com, avsak momentalne ide vsetko na ukor casu a nasho vlastneho kapitalu preto neziskovy nizsie som vyhodil link, mozes kuknut a hodit nazor
@majo no money z eurofondov je podla mna beh na dlhe trate, ak mas s nimi osobnu skusenost a vidis to jednoduchsie, budem velmi stastny za kazdu reakciu k tejto problematike - ale tiez super navrhy tie autobusy, vlaky a zastavky - to by slo, aj co anzu spominala - skoly .. tiez super - dikes majo
@studiojs eurofondy su beh na dlhe trate, kazdopadne s dobre vypracovanym projektom to nemusi byt take zufale.. zalezi najma na konkretnom napade a kolko hodlas do toho investovat.
zaujimavo podany, dobry a hlavne originalny napad sa skor ci neskor ujme.
Akosi mi nejdu dokopy slova "neziskovy projekt" a "sirit". Ak nie je cielom zisk, tak na co ho nasilu sirit? Ak bude fajn, dostane sa medzi ludi aj sam, bez toho aby na to boli vynakladane obrovske financne prostriedky.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
U vás bolo fajn ísť na to cez fórum/fóra, osloví to kopu mladých ľudí a zdarma. Ešte by som popri facebooku využila napríklad twitter a určite youtube, potom sa poobzerala, či nie sú nejaké súťaže, kde sa dá zaregistrovať s takýmto projektom a začala by som písať niečo ako blog projektu, pravidelne updatovaný. Stránku mať dúfam budete a ešte by som asi vrazila nejaké peniaze do tradičnej bannerovej reklamy.
- mame tam viac infosiek
zaujimavo podany, dobry a hlavne originalny napad sa skor ci neskor ujme.