Buď bežným životom, keďže by som nevedela, že tento týždeň je môj posledný, alebo chorá a nevládna, keďže by som mala dôvod predpokladať, že toto je môj posledný týždeň...
Dopozeral by som korejsku dramu, minul vsetky love na cestovanie, povedal by som vsetkym co si o nich myslim (aj zle aj dobre), povedal.by som ake chcem pesnicky na pohrebe, ze chcem byt spopolnit a skapal by som
začal by som asi vykať počasiu, príklad... Jéééj vietor, aký ste dnes krásne nahodený a vy mraky, prosím nezacláňajte mi ich velebnosť slnko, lebo vitamínu D si telo pýta....
Ak by som bola plne funkcna ako vzdy a vedela by som o tom tak by som sla vsetkym povedat co som sa bala (co k nim citim, co si o nich myslim, co pre mna znamenaju...) a potom zobrala vsetky uspory a sla na nejake krasne miesto
Pár dní by som venoval ľuďom ktorých si najviac v živote vážim, rodine a tak... niekde s nimi išiel, mal pekné zážitky, rozlúčil sa s nimi čo najkrajšie.
Potom by som všetky peniaze minul na psychadeliká a išiel sa posledných pár dní baviť na drumky. Triezvy a čistý by som rozhodne umierať nechcel
za našetrené peniaze by som navštívil, taliansko, francúzsko, anglicko a usa a až by zvyšilo aj irsko a buď švédsko - nórsko a potom ešte do švajčiarska by som chcel isť aspon na víkend .. ochutnať ich tradičné jedlá a pitie
-Každému koho mám rada by som dala peniaze. Aby si za ne niečo kúpil/zaplatil a mal z toho radosť
-Každému koho neznášam by som urobila volaku paseku
-Išla by som si zaplatil pohreb, nech pozostalí nemajú starosti
-Každý večer by som sa opijala krabicovým vínom(na iné by mi už asi nezostalo) a revala že nechcem umrieť
-Žrala by som všetko čo nemôžem
Prestal by som chodiť do práce, všetko predal a peniaze vložil sestrám na účet. Napísal by som list osobe, ktorú mám rád, že ju mám rád a prajem jej veľa šťastia, potom odcestoval zomrieť niekam, kde by ma nikto neotravoval a kde by nenašli moje telo.
@hemadzema nemam.este konkretny zoznam najprv by som musel zistit aku dlzku by to.cca.malo mat a tak ale vacsine sa nepaci co pocuvam tak by aspon trpeli haha!
Nakoľko chcem umrieť zodpovedne, obávam sa, že celý týždeň by mi zabralo spisovanie vlastnej vôle, vybavovanie pohrebu a ďalších nevyhnutných záležitostí
@kierkegaard tak snáď neumriem s vedomím, že moji najbližší budú musieť počas najväčšieho smútku ešte aj riešiť pohreb a dedičské konanie a nebudú vedieť, ako chcem, aby bolo naložené s mojimi pozostatkami
Navštívila by som všetkých súrodencov (5 rodín, to dá zabrať), zorganizovala párty s kamarátmi a vybavila by som si pohreb, nech nie sú starosti.. Samozrejme to všetko s mojím drahým, ešte by sme si ten týždeň riadne užili, jedli samé šmaky, veľa čokolády a zmrzliny
Fakt asi žiadne extra plnenie mojich snov, len tráviť čas s mojimi najmilšími a jesť zmrzlinu a na spoveď by som išla
Zobral by som pozicku rychlo by som isiel na Barcu na futbal ak by som stihal a ostatne dni by som asi skusal drahy chlast a zaplatil si stetku a uz asi nic no a v ten posledny den by som si uz iba pekne popijal pivko pofajcoval a cakal na koniec asi
Ako rebel , niekoho by som znásilnil , potom zastrelil dákeho politika - možno by som sa stal národným hrdinom , nespal by som skoro vôbec na to by som nemal čas , nahral by som aspoň dve pesničky z veľkým posolstvom , vyskúšal nejaké drogy DMT alebo iné halucinácie. A zdochnúť vonku v prírode. Rozdal by som nejaké peniaze. Asi by som sa cítil prvý raz slobodne , môžem urobiť hocičo aj tak je to jedno.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
Potom by som všetky peniaze minul na psychadeliká a išiel sa posledných pár dní baviť na drumky. Triezvy a čistý by som rozhodne umierať nechcel
-Každému koho neznášam by som urobila volaku paseku
-Išla by som si zaplatil pohreb, nech pozostalí nemajú starosti
-Každý večer by som sa opijala krabicovým vínom(na iné by mi už asi nezostalo) a revala že nechcem umrieť
-Žrala by som všetko čo nemôžem
Ejjj ja uz vlastne zijem kazdy den ako svoj posledny
LENŽE!!! TREBA CHODIŤ DO ROBOTY! TO TI BERIE CELÝ POSRATÝ DEŇ, LEBO TREBA DVÍHAŤ EKONOMIKU, LEBO SME ZÁVISLÍ NA PENIAZOCH!!!
Take ale co ta povzbudzia v tom nespať. a pak by som vsetkých čo mal rád vyobímal a povedal nech su k sebe dobrí...
A sajonare.
to je ale momentalne, keby som bol zalaskovaný tak asi by som ten týžden chcel spravit krásny priatelke viac ako sebe.
Fakt asi žiadne extra plnenie mojich snov, len tráviť čas s mojimi najmilšími a jesť zmrzlinu a na spoveď by som išla