dnes som išla domov a vo vchode boli dvaja chalani a jedno dievca .. chalani na mna pozerali a baba na mna vyhukla ze aha zombie ... akoze nechapala som tomu ... chalani s nou ako bolo vidiet nesuhlasili(ani ja ved predsa tak vobec nevypadam ako zombie)
hovorím ti nevšímaj si ju najlepšie čo môžeš urobiť je ignorovať ju , tým , že by si jej vynadala by si jej dala najavo , že s tým súhlasíš , pretože si to myslíš , ale ak si ju nebudeš všímať vytoči ju to uvidíš mám to odskušane
ako ani nie to ma vytočilo ale myslím že chcela byt zaujimava, nie niesom ziadna zombie, prave naopak, nieze by som bola namyslena hej, ale take nieco by som si vyprosila hlavne od takej co to bola ona a nie nechcem jej vynadat ze je stetka hovorim to vseobecne
a akoze prave naopak to ze som jej nevynadala ani som slovo nepovedala len si sla dalej tak skor to je moja inteligencia ja sa nemienim hadat bola som len zvedava ako by ste to brali vy!predsa si po hlave nenecham skakat nech si zo mna nejaka trapacka utahuje
Tak mna absolutne nezaujima co si o mne hovoria cudzi ludia , a to som si vypocula dost vdaka mojmu nevsednemu vzhladu ale bud som to ignorovala alebo som sa na nich usmiala a isla dalej to len kukali a nevedeli ako maju reagovat netrap sa sprostostami
Po mne raz na ulici hodilo jedno dievča sponku normálne surovo si ju vybralo z vlasov hodilo ju do mňa akoby ma tá sponka mohla zabiť a začala mi nadávať doteraz neviem prečo, ale bol to celkom vtipný pohľad ako sa ma snaží niekto zmordovať sponkou
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov