Ako by ste zareagovali na človeka, kebyže vám povie...
Dám príklad, povedzme máte 20 rokov alebo 30, ste dospelý človek a teraz stretnete človeka s ktorým kecáte a chceli by ste ho pozvať na pivo, alebo na nejakú párty a on Vám následne odpovie,
"v živote som si nevypil ani glg alkoholu, som navy
Je ňou aj moja sestra ktorá má taký vek, neznáša cigaretový dym, je vegetariánka a vôbec nepije. Síce niekedy si dá, ale to len tak, proste je čistá v tomto ako nanovo kúpený matrac.
Teda respektíve sa mi zdalo, že tou otázkou si myslel, či si o takom človeku nemyslíme, že je čuďas..no podľa mňa je takýchto zdravších ľudí viac, ale tým druhým ktorým slovo "zdravá životospráva" nič nehovorí, takých ľudí nepochopia asi nikdy....:/
A cigaretový dym prekáža aj mne, neznášam to, smrdia mi vlasy z toho..
Akoze by som mala predstavu ze je trocha stresmen lebo ked pri pozvani na praty riesi ze bude mat tremu ked toto vsetko bude okolo a nebude sa vediet bavit bez toho...tak a je smutne ze sa asi nechce bavit s ludmi na party len preto...a je blbe ze takto dopredu upozornuje je to suche, mohol to nejako uvtipkovat namieste a nekazit na
Adu este nez sa vsetko zacne tym ze oznamuje aky je special...
povedala by som mu, ze s tym fajcenim a vegetarianstvom je to super a s tym pitim je to jeho volba, ale nech sa s tym nechvali ako s nejakym zivotnym uspechom.
prečo by mi to malo vadiť ? podľa tohto by som ho neposudzovala, veď je to jeho život a má právo robiť čo chce, to, že nie je ako všetci neznamená, že je to niečo zlé
- väčšine ľuďom smrdí cigaretový dym, dokonca aj niektorým fajčiarom
- to že nepije je pekné, záleží na tom, ako si na tom ty (alebo tá osoba, ktorá ho pozývala von)
- proti vegetariánom tiež nič nemám
ALE
Ja fajčím, príležitostne pijem(nerozumej že chodím v piatky slopať a ožeriem sa ako teľa, ale že mi chutí napríklad víno a že si s kamarátkou otvorím fľašu a pokecáme), a mäso jem, aj keď nie som nejaký strašný mäsožrút, ktorý musí mať mäso každý deň.
Takže by som si asi povedala : Oukej, toto nie je človek pre mňa. Alebo by som sa ho opýtala, že čo vôbec robí Ak by to bol sympaťák, skôr by som si s ním dala debatu, aby som vyzistila, prečo takto žije.
Pre toho, kto je na tom tak isto, ako spomínaný nefajčiaro-nepič -vegetarián, by to bolo super. Ale ak by dotyčný fajčil, pil a nebol by ochotný sa toho zriecť kvôli niekomu, koho vlastne ani nepozná, asi by sa na to vyprdol. Vegetariánstvo by asi pre veľa ľudí nebolo problém, pokiaľ by ten vegetarián neohŕňal nosom nad tým, čo je ten druhý, alebo by sa ho nesnažil presviedčať, nech sa tiež stane vegetariánom.
By som ho pozval poriadne mastné rezne, a zapili by sme ich pivom s vodkou a nakoniec si dali nejakú cigu. Všetko je raz poprvýkrát A ak by nechcel tak by mal smolu, išiel by som sa nejesť a napiť sám, aspoň by som ušetril
ciragetovy dym smrdi 99 percentam nefajciarov, a dokonca aj mnohym fajciarom, ak oni sami prave nefajcia ale niekto naokolo ano (aspon tak mi to povedali viaceri fajciari z osobnej skusenosti) ...na vegetarianstve nevidim nic cudne, a to ze v zivote nevypil ani glg no...nemam rada taku prilisnu zasadovost, za predpokladu, ze clovek danu vec ani len neskusil nikdy v zivote, pritom alkohol v malom mnozstve v niektorych pripadoch pomaha, napr. taka domaca na bolest hrdla a podobne, proste pride mi to taka zbytocna prehnana zasada, akokeby som si povedala, ze nikdy v zivote nepojdem elektrickou...
...ale nie je to nic take klucove, ze by sa na tom mal budovat moj nazor..takze na zaklade tychto troch veci by som si nepomyslela nic
ono je pochopitelne ked niekto nechce pit a fajcit(ja tiez nepijem ani nefajcim)a su sitacie ked je vhodne dat to jasne najavo ale na druhej strane su situacie ked je ten poharik spolocenska nutnosť(ked sa napríklad slavnostne pripíja na oslave, zda sa mi taktnejsie tu stamprlu pretrpet ako robit zo seba dôleziteho z tym ze som antialkac)
to ze je niekto vegetarian neriesim, niekomu proste nechuti mäso. a ak vie ako ho nahradiť tak to nie ani nezdrave
@atropabelladona O_________O akoze chlastat je zivotny uspech s ktorym by sa mal clovek chvalit?? A ked nepije mal by sa hanbit zato ze je abstinent a ma radsej predstierat ze pije?vacsiu kravinu ako to co si napisala som este necitala
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
54 komentov
ale nie. @1
smrdí mu cigaretový dym.
ale vegoš neni.
á je úplne super-trúper
Nechápem, čo je na tom čudné
to, že mu smrdí cigaretový dym mi nevadí, však nie je jediný na svete
a čo sa toho alkoholu týka... však mám aj kamošom, s ktorými som ešte nepila
A cigaretový dym prekáža aj mne, neznášam to, smrdia mi vlasy z toho..
Adu este nez sa vsetko zacne tym ze oznamuje aky je special...
vôbec si nemyslím, že je to zlé, alebo čudné, ale vegetariánov aj tak nechápem...
A @1
- väčšine ľuďom smrdí cigaretový dym, dokonca aj niektorým fajčiarom
- to že nepije je pekné, záleží na tom, ako si na tom ty (alebo tá osoba, ktorá ho pozývala von)
- proti vegetariánom tiež nič nemám
ALE
Ja fajčím, príležitostne pijem(nerozumej že chodím v piatky slopať a ožeriem sa ako teľa, ale že mi chutí napríklad víno a že si s kamarátkou otvorím fľašu a pokecáme), a mäso jem, aj keď nie som nejaký strašný mäsožrút, ktorý musí mať mäso každý deň.
Takže by som si asi povedala : Oukej, toto nie je človek pre mňa. Alebo by som sa ho opýtala, že čo vôbec robí Ak by to bol sympaťák, skôr by som si s ním dala debatu, aby som vyzistila, prečo takto žije.
Pre toho, kto je na tom tak isto, ako spomínaný nefajčiaro-nepič -vegetarián, by to bolo super. Ale ak by dotyčný fajčil, pil a nebol by ochotný sa toho zriecť kvôli niekomu, koho vlastne ani nepozná, asi by sa na to vyprdol. Vegetariánstvo by asi pre veľa ľudí nebolo problém, pokiaľ by ten vegetarián neohŕňal nosom nad tým, čo je ten druhý, alebo by sa ho nesnažil presviedčať, nech sa tiež stane vegetariánom.
...ale nie je to nic take klucove, ze by sa na tom mal budovat moj nazor..takze na zaklade tychto troch veci by som si nepomyslela nic
Nežije. Len prežíva.
(pravdaze nemusi byt, moze byt uplne v pohode )
ono je pochopitelne ked niekto nechce pit a fajcit(ja tiez nepijem ani nefajcim)a su sitacie ked je vhodne dat to jasne najavo ale na druhej strane su situacie ked je ten poharik spolocenska nutnosť(ked sa napríklad slavnostne pripíja na oslave, zda sa mi taktnejsie tu stamprlu pretrpet ako robit zo seba dôleziteho z tym ze som antialkac)
to ze je niekto vegetarian neriesim, niekomu proste nechuti mäso. a ak vie ako ho nahradiť tak to nie ani nezdrave
každý človek je taký, aký chce byť a on si vybere, aký život mu vyhovuje. Ja napríklad takýchto ľudí obdivujem
@nnatka
no keď ináč nedáš