Prisli ste do prace.Šéf Vám povedal,že máte do zajtra urobiť projekt na 30 strán.Už je večer a VY pomaly dokončujete Váš projekt.Idete do najbližśieho automatu kúpiť si kávu,aby Ste sa osviežili keď tu odrazu počujete ako upratovačka vysáva vo Vašej kance
Prekonať prvotný nával zlosti a zúfalstva, sadnúť k počítaču a rýchlo napísať všetko, čo si z toho pamätám, ešte kým je to čerstvé. A potom by som asi celú noc nespala a dopisovala zvyšok.
keby to bola upratovačka, tak by som ju tresol tym debilným vysavačom a keby to bol nejaký fešný upratovač tak by mi musel fajčiť pod stolom, kym by som to nenapísal znova - hajzlík..............filip
asi by som jej vysvetlil že sa to nerobi, zapojil ho späť, otvoril a vytlačil/pokračoval. keď človek programuje tak musí ukladať po každej zmene aby sa prejavila, a stane sa z toho zvyk. prinajhoršom vždy keď sa od počítača vzdialite na viac ako pol metra predtým inštinktívne stlačíte ctrl+s
to je jak z nejakej zlej americkej komédie...na takéto veci neverím, nič by sa nestalo(okrme toho nejsom debil uložila by som si to predtým než odidíem)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
btw:prečo by mala vyťahovať kábel keď v kancli býva kopa iných voľných zástrčiek?
1./ upratovacej cate patri len kos.
2./ upratovacia cata ma upratovat kancelarie az po pracovnej dobe, ked tam nikto nieje.
3./ vysavanie a p. sa vykonava prostrednictvom upratovacej firmy, tak aby to nenarusilo chod v kancelariach.
--
Pokial vo firme nieje aspon 2ka splnena, tak firma stoji za velke kulove.
poprípade by som proste dala reč so šéfom a vysvetlila mu situáciu..
každopádne by upratovačka dostala vynadané..