@1 ! ono to znie uplne jebnuto a trápne, ale fakt to tak je!! ja keď idem von s tým že dnes vyzerám fakt dobre, som super oblečená a tak, uplne inak pôsobím na ľudí, než keď sa cítim že vyzerám nie až tak dobre..
Dnes som sa zobudila do sebavedomej nálady, ešte som mala radosť z toho, ako som sa super učesala a namaľovala (a obliekla) a napriek tomu, že zvyknem konštatovať, že po mne sa ani bezdomovci neobzrú, dnes som mala úplne opačný pocit.
(A ono je to tým, že keď je človek so sebou spokojný, tak má úplne iné držanie tela, gestikuláciu a všetko a ono to potom zrejme podvedome pôsobí na ostatných. Teda zrejme z môjho pozorovania, určite podľa poučiek
nahoď sa žensky, nie prehnane. vypusti z hlavy slovník kamionistu alebo drevorubača z hornej dolnej. vystri sa, usmievaj sa a buď pozitívna. ľudí priťahuje pozitívna energia- ak ju budeš vysielať, dvakrát sa ti vráti gl
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Dnes som sa zobudila do sebavedomej nálady, ešte som mala radosť z toho, ako som sa super učesala a namaľovala (a obliekla) a napriek tomu, že zvyknem konštatovať, že po mne sa ani bezdomovci neobzrú, dnes som mala úplne opačný pocit.
(A ono je to tým, že keď je človek so sebou spokojný, tak má úplne iné držanie tela, gestikuláciu a všetko a ono to potom zrejme podvedome pôsobí na ostatných. Teda zrejme z môjho pozorovania, určite podľa poučiek