s kamarátmi sme sa rozhodli, že tento Silvester si uľahčíme čo sa týka vedomosti kto-čo pije. A tak sme vymysleli, že témou posledného večera v roku bude "Váš obľúbený alkohol".
@marleymt teza nebude nas silvester bude rozhodcovsky skor, už vieš, dinosaurikovia debatny a nebude sa debatovať max pri vodke/pive/borke/slivke, blá blá blá o veciach kt. sa do tezy nedaju sformulovať D
@torpedo08 to sa dá aj nejak rozoznať tá borovička pri pití? ja tak celkovo všetky tie tvrdé svetlé alkoholy chuťovo nerozoznávam, nooo, až na slivovicu, vínovicu a nicolaus vodku, lebo z tých mi bolo kedysi plano, tak mi viacej krútia ksicht
@burble to myslis vazne ? sak borovicku mas normalne ako kebysi co ja viem kusala ihlicie a vodka je proste taka bezchutova ale predsa ma chut no neviem ako ti to mam povedat a je pravda ze nejake domace ovocne napriklad alebo nejake ovocne patoky sa nedaju rozoznat ci to je slivka alebo hruska ale necitit rozdiel medzi vodkou a borovickou ?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
ja by som sa ovešala čečinou aby som vyzerala ako borovica, a potom by som sa tvárila že som malá...malá borovica = borovička
alebo tento » images.tribe.net/tribe/upload/ph... kde samozrejme zakomponuješ tú borievku
alebo sa všetci oblečte za @torpedo08
"Aspoň 5 týždňov voľna v roku by malo byť vyhradených pre vianočné sviatky"
a co ja viem nejaky papier si daj okolo tela a napis tam borovicka nejaku ciapku co bude akoze stupel atď.