Už ma nebaví chodiť oblečená ako chlapec (volnejšie čierne tričko so skupinou, rifle, botasky) ale zase nechcem nasledovať ani tie lahšie osobky..preto s apýtam chalanov (ale aj baby) čo je pre vás sexy, a zároven nie vyzývavé, také zaujímave tajomné? bol
Môj názor - prirodzená farba vlasov, nie vela make up-u, tričko môže byť volné, je to sexy, ale môže byť aj užšia košela s výtrihom (avšak nie ako šlapka), prípadne tričko s výstrihom pod košelou, alebo top na ramienkach, úzke rifle, nejaké converse alebo vans topánky (nie opätky, hlavne ak ti neni prirodzené v nich chodiť, lebo niektoré baby v nich chodia ako invalidi), úsmev
podľa mňa je veľmi sexi sukňa celkovo akákoľvek dlžka(samozrejme nie až po zem tá nedá moc priestor na predstavivosť a kožená bunda ale tak som baba to je môj názor
pre mňa sú sexy obtiahnuté rifle a voľné tričko, niekedy k tomu dám aj opätky... každopádne vyzývavé oblečenie nebude pokiaľ nezvolíš všetko krátke ako napr sukňa a tričko s výstrihom, stačí jednu vec čo ukáže tvoje pekné krivky
pre mňa je sexy hlavne elegantné oblečenie... obtiahnuté... rôzne minisukne, šortky, tielka, košele, saká,...
a pôsobenie "štetkovsky"? za mňa pokiaľ nemá baba silikónové prsia, "napichané" pery, nadpojené vlasy, prihlúply výraz v tvári .. jednoducho ak nepôsobí ako umelá bárbina tak "štetkovsky" pôsobiť nebude.... vo všeobecnosti možno platí, že nekombinovať výstrih s odhalenými nohami atď.. ale aj tak si myslím, že ak je žena inak prirodzená, tak ani vyzývavým oblečením nič nepokazí...
mimochodom..."nenos podpätky pokiaľ v tom nevieš chodiť?" uznávam.. keď občas vidím ako niektoré v tom nohy vykrúcajú a mám tendenciu ich chytiť čo už už užžž vidím ako padajú..... ALE.... na podpätkoch je potrebné NAUČIŤ sa chodiť.... je to len o cviku, tréningu...
@estrella5 silikóny ani netreba, pozri sa na dnešné 13ročné baby čo ešte silikóny mať nemôžu tak sa odfotia v o pár čísiel menšej push upke, prsia až pod bradu, fyeah!
v čom sa cítiš najlepšie, to ti aj najviac pasuje a v tom si aj sexy ! len to musíš ty tak cítiť, v prvom rade..keď máš pochybnosti, automaticky to je na tebe vidieť, keď sa ti nepáči to, čo máš oblečené, nebude sa to páčiť ani ostatným.....oblečenie je tvoja druhá koža a má vyjadrovať človeka, nie človek vyjadrovať oblečenie...
@tomias neviem či by to sedelo dievčaťu ktoré by bolo výraznejšie pri sebe, či by jej to zbytočne nepridávalo kilá...ale to fakt neviem lebo ja som skôr tej nižšej váhy
jak bolo spomenuté vyššie... stačí niečo obtiahnutejšie, nech zapracuje fantázia... prípadne aj niečo odhalené ale tiež... pravidlo nohy odhalené - výstrih ee alebo keď už výstrih tak nohy zahalené... a tak
aj ja som o tom rozmýšľala, že založím takéto forum síce nenosím metalove veci, ale aj tak mi pride obcas, ze sa obliekam malo zensky :/
@denafilth staci, ked na zaciatok zacnes nosit dievcenske veci tricko obtiahnute a k tomu sal a tak, nie hned saty a sukne, lebo to bude moc velka zmena nie?
hlavne sa drž metalu! ja chodím napr. na koncerty v roztrhaných pančuchách, krátkej sukni, číňakoch, voľnejšom ale ženskom tričku, podkolienkach (všetko čierne samozrejme) a dnes som sa v tom cítila ako najviac žena na svete
nemachli sa jak piča a ani nesprávaj a už ťa nebudú povačovať za vyzývavu .. trochu obtiahnuté rifle, voľné tričko na ramienkach možno nejaký svetrík alebo bundička.. ale hlavne sa nemaluj jak piča
bluzka, kosela, obtiahnutejsie rifle, sortky, sukna a ked chces posobit elegatnejsie nos opatky, balerinky namiesto tenisiek...osobne nemam rada dievcata co nosia vkuse len tricko, miniku, rifle a tenisky, to len tak bokom a paci sa mi, ze to chces zmenit k niecomu zenskejsiemu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
55 komentov
a silónky sú furt sexy!
» encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:AN...
toto milujem najviac ♥
toto tiež
dlhé vlasy mať nemusíš zas
myslím že k tomu komentár netreba. mne sa toto páči.
a nezaujima ma či sa vám to páči či nie. to je len a len pre teba @denafilth
a nenos opatky pokial na nich nevies chodit
sama vies co je pre teba dobre..
zatial by u mna vyhrala @shoesmaniac ..
ale zalezi na postave aku ma dana slecna..
a pôsobenie "štetkovsky"? za mňa pokiaľ nemá baba silikónové prsia, "napichané" pery, nadpojené vlasy, prihlúply výraz v tvári .. jednoducho ak nepôsobí ako umelá bárbina tak "štetkovsky" pôsobiť nebude.... vo všeobecnosti možno platí, že nekombinovať výstrih s odhalenými nohami atď.. ale aj tak si myslím, že ak je žena inak prirodzená, tak ani vyzývavým oblečením nič nepokazí...
mimochodom..."nenos podpätky pokiaľ v tom nevieš chodiť?" uznávam.. keď občas vidím ako niektoré v tom nohy vykrúcajú a mám tendenciu ich chytiť čo už už užžž vidím ako padajú..... ALE.... na podpätkoch je potrebné NAUČIŤ sa chodiť.... je to len o cviku, tréningu...
@denafilth by sa hodila sukna, balerinky, kosela, kravata a klobuk.. / kosela, svetrik a nejaky sal.
a podla tvojho nicku odhadujem, ze sa obliekas do takeho anime emo punk stylu.. (ako japonska skolacka: )
na nizkych (dievcatach) to moze byt/je to sexy, na vysokych (zenskych telach) pritazlive
@denafilth tak skus daco s nosferatu , nejaky plast, glady.. nieco gotihic ,ale primerane, elegantne
hej viem, ten mi ako prvy napadol ked som si precital opis.. ale tak povacsine vsetky metal, punk shopy beru od toho isteho odoberatela.
To len tak na rýchlo:
@denafilth staci, ked na zaciatok zacnes nosit dievcenske veci tricko obtiahnute a k tomu sal a tak, nie hned saty a sukne, lebo to bude moc velka zmena nie?