pamatam si ako ked som bol na strednej a prvy krat som si priplatil za injekciu, tak si pamatam, ze som prvy krat videl ako ta sklovina pri vrtani zo mna vyletuje a ako ciastocky mojich zubov padaju na jej plexisklo ktore jej zakryva tvar... prvy krat som mal pocas celeho zakroku otvorene oci a pozeral som okolie
mala som jedneho zubara, ktory mi nedaval injekcie, prezila som, urcite by som cakala, ze to bude horsie...ale potom som zmenila zubara, ktory zistil, ze skoro vsetky zuby mam zle zaplombovane, tak ma skoro porazilo. a ten mi bez opytania automaticky dava injekciu a som tomu predsa len rada, je to velka vyhoda
ked som bol maly, trhali mi kus zubu.. bez injekcie, takisto vrtanie bez injekcie (tusim rok 1995).. ta nevedela pochopit, ze to tak ukrutne boli.. ked som tam bol druhy krat, len som vosiel, posadil som sa, doktorka mi povedala, ze bude vrtat a ja som usiel.. potom som asi 8 rokov nebol u zubara.. ale dnes je to nastastie ine..
hm..taka moznost tu nieje..ale raz za mesiac..lebo mam problemy so zubami hm ale inak..od siesteho rocnika do druheho rocnika som chodila skoro kazdy druhy tyzden..lebo som liecila jeden zub ale uz som zmenila lekarku..tak uz len raz za mesiac
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
mala som jedneho zubara, ktory mi nedaval injekcie, prezila som, urcite by som cakala, ze to bude horsie...ale potom som zmenila zubara, ktory zistil, ze skoro vsetky zuby mam zle zaplombovane, tak ma skoro porazilo. a ten mi bez opytania automaticky dava injekciu a som tomu predsa len rada, je to velka vyhoda
ja chodím skoro každý druhý mesiac.....