@hoperpohroma noo, ale to treba pravidelne podstrihávať, aby neboli rozštiepené končeky, aby vyzerali zdravo (čo aj tak moje nevyzerajú ) a aby mohli rýchlejšie rásť
@zelinka ked koncekom nedas dovod znicene tak sa neznicia ja som isla po plecia v oktobri a teraz mam original svoje vlasy do polky lopatky ked su mokre, pritom som ich peroxidovala este asi 5krat cize.. zbytocne vyhadzujes tolko za kadernicku.. odstrihni si 1 cm za pol roka pre dobry pocit, ale hento je fakt picovina, ked odstrihnes tolko kolko ti narastlo za tie 3 mesiace tak nemas sancu aby ti narastli vlasy
@hoperpohroma rast vlasov je daný geneticky u každého jedinca, tzn., že časté strihanie rast vlasov neovplyvňuje, takisto chlp keď ocholíš nebude rásť rýchlejšie, tebe sa len zdá že je hrubší lebo si oholila tú jeho užšiu časť
@mardzi93 ja sa podstrihovaniu vyhybam tak ja naozaj neviem posudit ci to urychluje podla mna na tom nieco bude ked sa to hovori, ale urcite nie nejako vyrazne, to som sa snazila tej dievcine povedat.. a ty hovoris ze dokonca vobec kazdopadne z toho vyplyva ze ak chce mat dlhsie vlasy nemala by sa tolko strihat
@hoperpohroma ono pri tom podstrihavani to funguje tak, ze niektori ludia maju jemnejsie, resp. tensie vlasy a tie ked rastu sa na koncekoch zuzuju a teda sa stiepia a lamu, teda to co narastie sa odlomi akoby.... a ked to vcas odstrihnes predtym ako sa vlas rozstiepi, umoznis mu narast dalej bez toho odlomenia sa mne to tak vysvetlila kadernicka... tiez to podstupujem, ale bohuzial som z tych ludi, ktorym vlasy rastu len do urcitej dlzky, potom to uz nejak stagnuje....
a k teme, ofinu kazdy mesiac, vlasy zhruba kazde tri.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
70 komentov
a mala by som v blízkej dobe ísť (ach)
teraz mi zobrala hrozne moc kvoli zničeným vlasom... Ale je pravda, že medzitým som farbila ale tri rázy so šamponom
ofinu si strihám sama
dúfam, že tie vlasy neuvidia nožnice pár rokov minimálne
a k teme, ofinu kazdy mesiac, vlasy zhruba kazde tri.
Už som tam nebol asi pol roka