nie normálna všeobecná sa jej normálne bojím raz keď som mal možno 4 roky tak som bol na preventívke a ona skúšala či sa mi dá stiahnuť predkožka vieš si predstaviť ako som sa zľakol nemám ju rád sakra ona je schopná ti povedať že si musíš vyzliecť tričko aby sa pozrela na chrbticu a injekciu ti pichne to ona robí každému
@antifunebracka vzdy som pod fotkami mala milion komentov ale aj tak si ich preklikavam sama do topky ze nikdy som na to nebola odkazana aby som si naklikavala sama, nie som taka zufala, aspon sa nesnazim zbalit kazdu babu na birdzi (resp. chlapa)
@antifunebracka nikdy som neklesla tak hlboko aby som balila idiota a este aj takeho na ktoreho sa neda ani pozerat a nemam v plane s tym zacat. (pre teba vysvetlene: nebalim, ked si nepochopil ten koment je to este smutnejsie ako to bolo predtym)
@blacktears no odhliadnuc od toho ako vyzera, zda sa mi strasne namysleny (zdrave sebavedomie je fajn ale toto?), nie je vobec skromny, stale tu len nahana nejake birdzacky az to z neho srsi aky je zufaly, tym padom sa mi nezda sympaticky ale nesympaticky, a ja tak ako teraz som najstastnejsia na celom svete, preto nedivim dovod preco by sa mi mal(a?) pacit antifunebracka, ked moj partner sa mi zda uplne perfektny
@neith74 zase mna to neprekvapilo vsetci chalani skoro davaju neukojitelne zviera a vacsina bab nehlasuje lebo ´´akoze´´ nemasturbuju takze ziadne prekvapenie
@malapohroma s tou namyslenostou ste na tom velmi podobne (i ked mozno ty trosku vyhravas a k tym ostatnym veciam, predsa len je to birdz troll, alebo aspon vacsinu casu sa tak prezentuje
@blacktears ja namyslena nie som, ked o sebe poviem ze som pekna tak mam na to dovod lebo ja denne zabijem pred zrkadlom hodinu. chces povedat ze aj antifunebracka? pekny je ten kto sa aspon nieco so sebou snazi spravit, plus mne to asi povie viac ludi ako jemu a to nie je namyslenost ale pravda. Ci byt zdravo sebavedoma nie je in? Pol hodinu si zehlim vlasy, 15 minut sa malujem a dalsich 15 cesem a vysledok sa mi nahodou paci, preco klamat. Je lepsie prist k zrkadlu a povedat si "fuj, obluda" snazit sa skrasnit a potom povedat "som spokojna" ako len prist k zrkadlu a povedat si "oo ty ti sexy chlapeeeeee "
@malapohroma no dost vela ludi by ti povedalo na to, ze ked travis denne hodinu pred zrkadlom, asi az taka pekna nie si
@antifunebracka je jeden z mojho srdca sampionov nahodou a je celkom feši! dokonca musim povedat, ze napriek tomu, ze vyzera ako dvojnik mojho byvaleho zubara, necitim k nemu odpor, ani z neho nejde strach! cize je asi krasny!
ale dobre je to, sa mi to paci, odkedy to @hniso otocil spravnym smerom, tak morova haluz toto forum
@malapohroma ja osobne si zas myslim, ze je lepsie prist k zrkadlu a povedat si "ooo ty si sexi chlapeeeeee" nez zabit pred nim denne hodinu, hoci, uznavam, moze ist len o rozdielny genderovy pristup
@pubertslatinocelny zazraky sa bohuzial robit nedaju, je to skorej o snahe.. skus si vyzehlit normalne africke afro za menej casu
@antifunebracka ked sa mozem pacit preco nie? Sama sa citim lepsie ked nevyjdem z bytu tak ako som vstala. Ked sa mne aj frajerovi pacia viac rovne vlasy ako kucerave preco by som sa nevyzehlila? Ked sa mi pacia vyrazne oci preco by som si ich neobtiahla linkou? Keby si bol zena, tak chapes ze im nie je 100 ako vzyeraju.
@malapohroma ale ved ano, ja viem, ze urcite ukony ti proste trvaju dlho, lebo sa to inac neda...druha vec je, ze take investovanie casu sa mi zda zbytocne, skor mam taky postoj ako v @77 , ale nevadi, ved kazdy mame svoje, ja ti to neberiem, ani si nic zle o tebe preto nemyslim, ani nic take len som chcel k tej hodine pred zrkadlom podotknut to, co som podotkol
@pubertslatinocelny a mne to zase prislo dost nemiestne, kedze ako hovorim iste veci su neovplyvnitelne, dokial nepojdem na plastiku. cim chcem povedat ze ci som pred zrkadlom hodinu alebo 10 hodin, ked uz mam vyzehlene vlasy tak uz sa nijako ku krajsiemu zmenit nedokazem.
@malapohroma ale namyslenost sa netyka len zovnajsku
a suhlasim s antifunebrakom a pubertikom (a asi aj zvyskom muzskej populacie), ze je lepsie rano vstat a povedat si aky som sexi (ak je to pravda) ako keby som mal travit hodinu svojim skraslovanim
@blacktears ja sa aspon POSNAZIM vyzerat dobre, a o tom to je, ze ludia co maju absolutne v pici proste pekni nie su. S akymi crtami sa narodis si nevyberies, ale vzdy sa mozes snazit nieco spravit a krasa je o snahe. Jasne ze su aj prirodne pekne baby. Lenze niektore nie su prirodou tak obdarene a preto sa to neda porovnavat ked sa jedna zena snazi vyzerat dobre s inym chlapom co len vstane a tak ide medzi ludi. A hlavne by som celkovo neporovnavala vyzor muza a zeny. A stale si stojim za tym ze nie som namyslena, lebo ja sa snazim a pochvalit sa za pracu nie je zle. Lepsie ako sa chvalit za NIC.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
100 komentov
ty to máš v nicku.... 123 x za týždeň mýlim sa?
vidíš, ja svoj počet udržujem v tajnosti
James!!!
aj som ti chcel na ňu niečo odpovedať najprv, ale uvedomil som si, že to nemá cenu a ja viem že ti to urobilo radosť
keby som mal povedať čo si ty.....
nemám dôvod... (zatiaľ)
@normalkomar dohovor mu!
už som mu hovoril že by s tým mál prestať lebo minule úplne akoby mal maláriu tak sa správal ale stále nič povie,že ide off lebo to nevydrží ....
objavil si na tom videu niečo vtipné? lebo ja nie
@normalkomar Hádaj D
na neho má koka kola devastačné účinky
po mojom zhruba ročnom pobyte na birdzi ani nechcem vedieť
moja doktorka by mu s radosťou vyhovela myslím to vážne
ja nemasturbujem.
nie normálna všeobecná sa jej normálne bojím raz keď som mal možno 4 roky tak som bol na preventívke a ona skúšala či sa mi dá stiahnuť predkožka vieš si predstaviť ako som sa zľakol nemám ju rád sakra ona je schopná ti povedať že si musíš vyzliecť tričko aby sa pozrela na chrbticu a injekciu ti pichne to ona robí každému
jj ona má hlas ako husák
a skopirujem ti to tolko krat, kolko len budes chciet
@malapohroma s tou namyslenostou ste na tom velmi podobne (i ked mozno ty trosku vyhravas a k tym ostatnym veciam, predsa len je to birdz troll, alebo aspon vacsinu casu sa tak prezentuje
» www.4shared.com/audio/gXZreGQ8/...
@blekota @antifunebracka radost si vas citat pani, prijemny navrat z roboty
@antifunebracka je jeden z mojho srdca sampionov nahodou a je celkom feši! dokonca musim povedat, ze napriek tomu, ze vyzera ako dvojnik mojho byvaleho zubara, necitim k nemu odpor, ani z neho nejde strach! cize je asi krasny!
ale dobre je to, sa mi to paci, odkedy to @hniso otocil spravnym smerom, tak morova haluz toto forum
@antifunebracka ked sa mozem pacit preco nie? Sama sa citim lepsie ked nevyjdem z bytu tak ako som vstala. Ked sa mne aj frajerovi pacia viac rovne vlasy ako kucerave preco by som sa nevyzehlila? Ked sa mi pacia vyrazne oci preco by som si ich neobtiahla linkou? Keby si bol zena, tak chapes ze im nie je 100 ako vzyeraju.
a suhlasim s antifunebrakom a pubertikom (a asi aj zvyskom muzskej populacie), ze je lepsie rano vstat a povedat si aky som sexi (ak je to pravda) ako keby som mal travit hodinu svojim skraslovanim
@n0winko rado sa stalo
Ano, viem zlyhal som ... Chuda zenska, ona chyta krce uz po hodine a stvrt a tak casto musi pouzit dokonca chodidla !!!