Keď som sa dozvedela, že déjà-vu je len chyba pri prenose informácií v mozgu, to ako keď som sa dozvedela, že Ježiško nenosí darčeky... Ale srať na medicínske kecy
@9 no ja tým medicínskym rečiam neverím, pretože keď mám déjà vu, môžem ovplyvniť, či sa to stane presne tak isto, alebo nie, tak keď viem, čo sa stane, ale zmením to, tak to asi nebude chyba v prenose (to už by som uverila skôr tej matrixovskej verzie - chyba v programe hehe)
Som mala kamoša ktoreho to priam desilo..isiel zosaliet ked mal deja-vu. Stava sa to snad kazdemu a ked to pride na mna tak len kukam a hovorim: toto sa mi uz stalo,toto sa mi urcite stalo!
@hekysek je to chyba v matrixe zvyčajne ked niekedy niečo preprogramujú a sa niečo zmení Napríklad si v budove a napr. zmenia vchody a východy :d vtedy radšej bež lebo sa blížia agenti
teraz co som sa včera vrátila z tábiora tak tam som mala minimálne 100 .. fakt asi dvojnásobok za ako za celý svoj život.. Ja síce nechápem ako je to možné, ale ku koncu tábora sa to už nedalo vydržat...Brutáááál..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
divný pocit...
ale zažívam to dosť často... celkom fajn mi to príde
Aj by som sa opravil no neviem ani za toho prísť na to kde sa do mňa strká komunikačný kábel či by sa to dalo bezdrôtovo!!??
Som mala kamoša ktoreho to priam desilo..isiel zosaliet ked mal deja-vu. Stava sa to snad kazdemu a ked to pride na mna tak len kukam a hovorim: toto sa mi uz stalo,toto sa mi urcite stalo!
inac niekde som cital ze nadmerne dezavujenie moze byt pricinou nadoru na mozgu ..
inak si mi nejaký povedomý...