Furt. Ked je vybity, nabity, ked prijmam hovor, pred a po prijati sms, furt nabijam. Aj ked idem na net, alebo hram hru, hned po tom co rozsvietim displej aby som videl kolko mam hodin. Furt je štureny v nabijacke. Ked spim dam ho nabit a potom cez den ho nabijam este. Mam 95mAh baterku.
keď som doma tak som zväčša na ntb čiže aj raz za týždeň cca, keď som viac von tak raz za 2-3 dni.... ale mám novší fón tak snáď baterka ešte dlho takto vydrží
Teraz sa nejak ta diera kde sa pcha nabijacka posrala tak musim mat mobil pri nabijani polozeny nabijackou na zemi aby to doliehalo no a tak raz-dvakrat denne ako kedy
@Chanteuse a to mas tlacitkovy ci uz aj nove dotykove tolko vydrzia ?
Každý deň... inak na druhý deň sa ti vybije... čiže... to už nie je ako za tlačítkových... že keď si mal polku baterky tak pohoda ... a taká N95ka ti vydržala aj týždeň bez nabíjania
Dnes som šiel "do sveta" s 49% ale posledné 3 hodiny som v práci už musel mať zapnutý šetriaci režím lebo mi ukazovalo nebezpečné čísla - 15%, 10%, 5% A po práci som šiel na miesto kde som nikdy nebol a spoliehal som sa na navigáciu, no keď som zbadal 3% tak som len tak nasucho preglgol
kazdy treti den, ked chodim do prace a Telefon vyuzivam len cez prestavku obedovu a vecer ked pridem z roboty.. a v pohode dva dni mi vydrzi pri aktivnom vyuzivani a mozem sa spolahnut ze vydrzi a nevybije sa mi zrazu
každý kto má iphone nabíja každy deň. Mám s tým skúsenosti, ale nie je problém, každý večer pred spaním pripnem. Už je to zvyk. A je to perfetkný darček pre ženu. Pre tých, ktorí riešia otázku iphone vs. samsung odporúčam článok: » www.muzizenam.sk/iphone-ako-darc... Mimochodom mám kamaráta, ktorý ma 10ročný tlačítkový samsung a vydrží mu 14 a pol dňa. kto to trumfne?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
@Chanteuse a to mas tlacitkovy ci uz aj nove dotykove tolko vydrzia ?