zvykla som piť každý deň, no uvedomujem si že aj kofeín je droga a nechcem byť závislá od šálky každý deň... teraz len výnimočno a keď idem na nočnú tak celú noc - to musím
keď mám len tak obyčajný deň, tak na chuť jednu, max. dve.. ale posl. pol roka mi KONEČNE začala zaberať káva tak ako má, čiže napr. včera som ich mala nejakých 5, keď som potrebovala fungovať 30 hodín vkuse, proste ak potrebujem povzbudiť sa, dám si aj viac
som prekvapeny ako lahko som sa zbavil svojej zavislosti Ak rano nezacalo pollitrom silnej ciernej kavy tak som bol mrtvy cely den,potom este na obed jedno,poobede,niekedy aj vecer,niekedy aj 5-6 silnych za den... potom som to zacal obmedzovat kedze som vedel ze sa blizi sa koniec kavickovaniu a postupne som sa dostal len rannu,a potom vzdy slabsie,az som prestal pit kavu.
teraz mam nieco tak slabe 3v1 ze to snad nie je ani kava a pijem to len k sprijemneniu ranajok
Boli časy, keď som si ju ráno brávala v termohrnčeku do školy, že som proste nemnohla byt bez toho, lenže, odvodnovala ma, potom som nemala potrebu pit a poobede uz ma bolela hlava a bolo mi na nič, tak som to zacala nahradzat bilinkovymi cajikmi a teraz si ju davam rano len ked velmi skoro vstavam a robievam si ju poobede/vecer/v noci ako taky mnam chill
Len keď viem, že to bude dlhý deň a nesmiem zaspať. U nás v rodine je každý kávičkár a pije už len zo zvyku. Ale pokiaľ študujem, chcem ju piť kvôli energii Ale ako som ju neznášala pred rokmi, tak teraz mi aj chutí, ale bez mlieka ju ani neovoniam
ono sa to pohybuje od jednej do pokojne aj 7 denne.
zásadne nepijem instantné kávy a podobne. milujem presso, cappuccino, ristretto alebo si prekvapkám kávu poprípade si uvarím poriadne silnú kávu v džezve.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
54 komentov
teraz mam nieco tak slabe 3v1 ze to snad nie je ani kava a pijem to len k sprijemneniu ranajok
Nemam zlcnik, mozno to je aj tym...
zásadne nepijem instantné kávy a podobne. milujem presso, cappuccino, ristretto alebo si prekvapkám kávu poprípade si uvarím poriadne silnú kávu v džezve.
samozrejme veľká 250mL šálka...