Na intraku vobec, ofkors, ved ja sa este aj sprchujem v slapkach a potom ked skonci trimester a pridem na mesiac domov, tak dohanam deficit a kludne sa kupem aj 2-3 krat do tyzdna. (A asi je fajn, ze som tak malo doma, lebo by ma rodicia za ten ucet za teplu vodu asi prerazili slight_smile:
Na intráku vane nie sú, u Gukola sa tiež sprchujeme, raz za čas si u mňa doma dáme vaňu ale to už bolo dávno + naša vaňa je dosť stiesnená
Hygienu ale samozrejme dodržiavam Preferujem sprchu.
@hoperpohroma ja mam taky trik na to aby mi nebola zima ked vyskocim zo sprchy.. pred koncom dam uplne vrelu vodu az som cerveny jak rak a ked vylezem tak mi je uplne fajnovo
Skoro každý deň, sprchujem sa len pred tým ako idem von a tak a hore niekto písal "trik" na to že by vám nebola zima keď vyliezate zo sprchy tak si máte na koniec pustiť horulcu vodu. Ja sa kúpem stále v tej najhorúcejšej akú to dá a je mi fajn :p ale problém je ten že v kúpelni je toľko pary ako v saune ale ja to mám rád
tak raz týždenne v nedeľu, ale občas aj cez týždeň, zvyčajne v stredu, keď si aj vlasy umývam... alebo keď mi je veľká zima a potrebujem sa poriadne zohriať
asi 5 rokov som sa nekupala, az teraz pred 2 tyzdnami sme sa s frrajerom natlacili do tej jeho minivane a vdychovali vanilkovu penu do kupela raz za cas je to asi fajn ... si takto oddychnut
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
Na intraku vobec, ofkors, ved ja sa este aj sprchujem v slapkach a potom ked skonci trimester a pridem na mesiac domov, tak dohanam deficit a kludne sa kupem aj 2-3 krat do tyzdna. (A asi je fajn, ze som tak malo doma, lebo by ma rodicia za ten ucet za teplu vodu asi prerazili slight_smile:
Hygienu ale samozrejme dodržiavam Preferujem sprchu.
vo vani si to pekne pomalicky vypustim a pomaly sa prisposobim prostrediu