Vzdy vecer + rano rano sa nesprchujem len ak viem ze cely den budem doma, napr vacsinou nedelu.. ale potom sa aj tak osprchujem podvecer ked idem von so psom
@etelnair isto hej. Ale zase myslím že pokožka tiež nie je nadšená keď na ňu niekto 2x denne dáva sprchovacie gély alebo ju drhne uterákom. Ale samozrejme to je len môj humusácky názor. Všetci športovci, extra potiči a všetci ktorí sa necítite čistí sa kľudne môžete aj každú hodinu sprchovať
Každý deň sa sprchujem po robote teraz poväčšinou keď sa spotím, zaprášim.. doma ak nič moc také na práci fyzické a prašné nemám, tak aj každý druhý deň zvyknem ...no takých dní nie je veľa, keďže som dosť aj doma hŕŕ do roboty a nič si skoro neodsúvam, všetko robím hneď a postupne a aj v nedeľu robím.. ...v sobotu teda najviac doma, no aj po robote ...chcel by som v nasledujúce dni kopať zemiaky a skúsil by som vysiať ešte druhú várku z hrachu, keď je teraz tak vlhko, často prší a sú teplé jesene
No niekedy sa iba zospodu osprchujem a inokedy cely aj s hlavou a tak podla pocasia, cinnosti, potenia atd. lebo ak som den po komplet sprche je zima a cely den polehujem tak staci zospodu no
ale ano zalezi aj od prace ked robis v zamocnickej dielni tak jasne ze sa po robote osprchujem naviac ked idem v ten den este do posilky tak druhy krat sa osprchujem ale ak mas robotu v kancli alebo nieco z domu tak sa tolko nezapotis/nezaspinis takze tak
@palec223 nie! Proste nie!!! Sedíš celý deň v klimatizovanom kancli ale keď si večer neosprchuješ to tvoje extra spotené zaprášené telo tak pri v očiach Birdzu skončil ty špina!
To je taká logika až to bolí.. ale za na druhej strane.. mám rada tieto Birdz "flejmy"
@openmindedfreak Takže ak sa niekto sprchuje ako normálny človek každý deň, tak je podľa niekoho "čurák"?
Ehm... Ty po sebe aj čítaš čo za kokotiny vypúšťaš do sveta a ako znejú, alebo nezvládaš ani len to?
Čúraka si zo seba spravil akurát len ty práve. Smraďôšik.
@nikolas1410 počuj, ty si tu ľudí začal nazývať zasranými humusákmi a tými hviezdičkami sa kopu ľudí pridalo k tebe (ešte, že je to anonýmne, však?). Na to ako sa tu strašne ľudia pohoršujú nad niektorými témami a teraz tu schvaľujú takýto ofenzívny prístup sa mi akurát zdá, že je to tu banda pokrytcov. Nikde som nenapísal, že mi prekáža ak sa niekto sprchuje každý deň, je to každého osobná vec. Tak čo, došlo ti to, či treba ešte nejak viac polopatisticky? Hlupáčik.
ako ja neviem, podľa mňa hlavne ženy, ale aj muži, by sa mali aspoň raz denne osprchovať večer v intímnych partiách. .dúfam že ženy, čo sa sprchujú každý druhý deň, sa aspoň osprchujú každý deň počas svojich dní..
ako ešte chápem, že sa niekto neosprchuje, keď je celé dni doma, ale neviem si predstaviť ísť do roboty, medzi ľudí, prísť domov zo spotenej mhdčky a neosprchovať sa a ísť taká do postele do čistých perín
Obvykle každý deň, ale keď som sama doma a nie je teplo, tak v tom nevidím zmysel. ...Keď sú horúčavy, tak aj viac krát denne chladnou sprchou a nechám si vždy aj mokré vlasy - je to skvelý ochladzovací prostriedok
...z domu a len sedela celé dni doma na zadku, tak každý druhý... (ešte keď začínala a neboli tieto tepla, teraz aj keď som už len čisto doma tak sa trosku spotim)
@sasi2680 Ježiši samozrejme že keď mám kramy tak sa sprchujem každý deň a aj v lete a aj keď som robila v gastre som sa sprchovala každý deň , ale v dni kedy sedím cely deň doma alebo proste nie som spotená ani nič , nevidím v tom zmysel aby som sa každý deň sprchovala ... proste podľa potreby. Nenechám sa smrdieť ...
@kokotis no vidíš tak som nechutná vyjebana humusacka , čo ti poviem ... mám na sebe plno výluckov neustále A smrdím a keď sa zaspinim tak to proste ignorujem ak to neni v ten “každý druhy deň” , musí to počkať no ... (asi tak si to predstavuješ čo ? )
Ty vole, akože fakt takto plytvate vodou, že 2x za deň? 4x za deň? ... a to aj môžte niekam vyjsť von, či len vstaneš, osprchuješ sa, naješ sa a zas sa ideš osprchovať po neviem jednej časti serialu? Alebo jednej tlačovke Matoviča ?
Sa sprchujem, keď cítim, že to potrebujem. A nie podľa pachu, ale podľa toho, že viem, že som sa spotil dnes, alebo sa necítim pohodlne alebo keď si cítim nohy. Áno úplne normálne.
A nie je to každý deň, je to dosť nepravidelne. Niekedy je to takmer každý deň, niekedy aj viac dní nie. Podľa toho či je teplo, či som niečo robil, alebo sa prepotil pri ceste autom/autobusom.
Ach ach. Som omylom klikla na zlu možnosť.. Az keď som dala ze zapojiť som si to všimla... Ale každý asi každý deň... Ale čo už bude sranda aspoň keď už to tak je
Zvyknem kazdy den rano, ale ked cvicim tak po cviceni samozrejme, zas ked mam depresivne obdobie tak sa stane ze vynecham den dva lebo v tom nevidim pointu
A je zaujimave ze tolko vasni na birdzi vyvolava sprchovanie sa kazdy vs kazdy druhy dem xddd
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
Ale v priemere asi 1,5x za deň
na birdzi sa kazdy sprchuje minimalne dvakrat denne : )
To je taká logika až to bolí.. ale za na druhej strane.. mám rada tieto Birdz "flejmy"
Ehm... Ty po sebe aj čítaš čo za kokotiny vypúšťaš do sveta a ako znejú, alebo nezvládaš ani len to?
Čúraka si zo seba spravil akurát len ty práve. Smraďôšik.
ako ešte chápem, že sa niekto neosprchuje, keď je celé dni doma, ale neviem si predstaviť ísť do roboty, medzi ľudí, prísť domov zo spotenej mhdčky a neosprchovať sa a ísť taká do postele do čistých perín
Teraz každý deň, ale priznám že počas korony, kedy som nevychadzala
@kokotis no vidíš tak som nechutná vyjebana humusacka , čo ti poviem ... mám na sebe plno výluckov neustále A smrdím a keď sa zaspinim tak to proste ignorujem ak to neni v ten “každý druhy deň” , musí to počkať no ... (asi tak si to predstavuješ čo ? )
Sa sprchujem, keď cítim, že to potrebujem. A nie podľa pachu, ale podľa toho, že viem, že som sa spotil dnes, alebo sa necítim pohodlne alebo keď si cítim nohy. Áno úplne normálne.
A nie je to každý deň, je to dosť nepravidelne. Niekedy je to takmer každý deň, niekedy aj viac dní nie. Podľa toho či je teplo, či som niečo robil, alebo sa prepotil pri ceste autom/autobusom.
A je zaujimave ze tolko vasni na birdzi vyvolava sprchovanie sa kazdy vs kazdy druhy dem xddd