@11 no tak pozri sa,nie každý môže mať rovnaký názor... treba byť proste otvorený a nerobiť z toho žiadne horibilne scény alebo čo... myslím si že každý ma svoj rozum a keď mu chutí tak nech si fajčí čo chce... aspoň ja to tak robím a neriešim oStatmých
@krutafunebracka mas uplnu pravdu ....ved ja ked sa nudim tak sa nejdem nicit fajcenim alebo drogami ci alkoholom ale, aby nebola nuda najlepsi liek na nudu je spaanok ale este lepsi ist na bicykli dole kopcom 60 km/h a je to lepsie ako fajcit, pit ci drogovat a nenici to navyse zdravie a je to sranda a ten adrenaliiiin!!! ...SUPEEEER TO JE!!!!!!!!!!!
teoreticky vodna fajka neni droga,prakticky su aj cigarety mäkka droga,čiže potom aj vodna... ale nemate to jedno?? noo ale tak už by som si dala nejaké to brčko bo skapínam od nudy...
Niektore reakcie ako @11 mi pridu naozaj velmi prehnane. Neviem o akych drogach sa tu bavime, ale ak nejaky pohodovy clovek s vyrovnanou povahou par krat za zivot vyskusa marihuanu pre prijemny zaujimavy zazitok, tak na tom naozaj nevidim absolutne nic zle. Tiez poznam takeho cloveka, par krat si ju kupil v Amsterdame. Myslim si ze na tom naozaj nic nie je.
Napriek tomu by som to ja nikdy nechcela vyskusat. Ale to len preto, lebo na to jednoducho nemam tu spravnu povahu.
cigarety, občas alkohol. drogy ako marihuanu a tie ťažšie, resp. halucinogénne drogy som v živote neskúšala, ani ma to neláka. keď som nervózna, tak si dám cigaretu a keď sa potrebujem odreagovať tak sa opijem. veď drogy to len zhoršujú...
kks drogy ???????tak ja mam na toto vyhraneny nazor ...nikdy!!!!!!!!znici to uplne cloveka a aj ked uz chce s tym prestat tak nemoze ..a nici to nielen jeho ale aj ludi okolo neho ,mojho priatela to tak nici ,a neprajem to nikomu ,ani tomu najhorsiemu nepriatelovi ....Najlepsia skusenost s drogou je ziadna !
Strašne veľa ľudí je tu predpojatými predsudkami... Neobhajujem tu drogy, strašne veľa mi vzali (na druhej strane aj dali), ale poviem len toto - nie je problém v drogách, ale ľuďoch. Problém je v tom, že ľudia sú sprostý a nevedia ich užívať.. Drogy otvárajú novú duševnú cestu poznania. Problém je v tom, že ľudia si ich dávajú veľa, teda často, v nevhodnú dobu a z nevhodných dôvodov tým pádom sa na nich často stávajú závislí
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
FUJ FUJ FUJ.
Napriek tomu by som to ja nikdy nechcela vyskusat. Ale to len preto, lebo na to jednoducho nemam tu spravnu povahu.
@tryptamindream asi tak, take na pousmiatie
btw kazda druha moznost je rovnaka
btw3 vodna fajka je napr. u nas slang aj pre N-ko (natahovacka, vodna kacica...)